Elena Belle bryter tystnaden om Natacha Peyre – därför berättar hon

Elena Belle
Exklusivt

För drygt fem år sedan bytte Natacha Peyre namn till Elena Belle. Nu bryter hon tystnaden i nya självbiografin Vem var Natacha Peyre? och för Hänt berättar hon varför hon väljer att berätta sin historia just nu.

Elena Belle, 36, är ett välkänt ansikte för svenska folket efter sin medverkan i Svenska hollywoodfruar på TV3. Där har hon under årens lopp visat upp det lyxiga livet i Hollywood hills med dottern Luna och maken Michael Theanne.

Förra året hände dock det ofattbara – Michael föll ihop under en promenad med hundarna och hans liv gick inte att rädda. Det visade sig att han hade fått en massiv hjärtattack endast 45 år gammal.

Efter dödsfallet var Elena öppen med sin sorg men kämpade även på med att ta sig vidare i livet för dotterns skull. I våras var det exakt ett år sedan Michael dog – en jobbig dag för både Elena och dottern Luna.

”Idag var det ett år sedan himlen öppnade dörren för en vacker ängel. Jag vet att du vakar över oss nu, speciellt över lilla Luna som var din ögonsten.”, skrev hon då på Instagram.

HÅRDA ORD Tittarnas kritik mot Tilde de Paulas talkshow TILDE

Därför bytte hon namn från Natacha Peyre

Idag är hon känd som Elena Belle men hennes födelsenamn var Natacha Peyre. För dem som sett Paradise hotel kunde man känna igen Elena men namnbytet ska inte ha haft någonting att göra med hennes medverkan i dokusåpan.

– Många tror att jag vill byta efternamn därför. Jag ville byta eftersom jag inte har bra kontakt med min pappa och passade på att byta förnamn då också, sa hon då till Expressen.

Och sedan dess har hon inte uttalat sig så mycket mer om just anledningen till namnbytet. Men nu bryter hon tystnaden och det gör hon genom att berätta allt i självbiografin Vem var Natacha Peyre?.

”Du vet aldrig hur det känns att gå i någon annans skor, förrän du själv är där. I den här boken tar jag med dig på en promenad i mina skor. En gång i tiden var vägen väldigt mörk och det finns djupa hemligheter som inte ens mina närmaste vänner vet om.”, skriver Elena på Instagram och fortsätter:

”Det här är utan tvekan det läskigaste projekt jag någonsin tagit mig an. Att öppna upp min själ och dela med mig av mina hemligheter och mitt liv är ett läskigt men nödvändigt steg att ta.”

Elena Belles egna ord om beslutet till boken

När Hänt når Elena berättar hon om beslutet till varför hon väljer att skriva den här boken.

”Fick erbjudandet att skriva en bok om mitt liv och det var mycket tankar fram och tillbaka men bestämde mig till slut att göra det.”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Elenas främsta syfte med boken är att kunna hjälpa andra som befinner sig i samma situation som hon gjort.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS OCKSÅ: TAPPAR DET Kvinnan bet och slog flygvärdinna – blev fasttjepad

LÄS OCKSÅ: PAUS Oliver Ingrosso bryter tystnaden 4 veckor efter försvinnandet

FOTO: Cornelia Nordström, Karin Törnblom/TT

Senaste nytt