Tittarnas kritik mot Tilde de Paulas talkshow TILDE – efter premiären

Tilde de Paula Eby

TV4-profilen Tilde de Paula Eby har fått sin egen talkshow! I programmet är det hon som bestämmer och gästerna är väl utvalda efter Tildes smak. Men nu får programmet kritik.
Slå på ljud

Tilde de Paula Eby, 48, är ett välkänt ansikte för TV4-tittarna. Under årens lopp har hon lett alla möjliga program på kanalen men många förknippar henne nog mest med Let's dance eller Efter fem.

Under våren har Tilde i vanlig ordning synts till i Efter fem på vardagseftermiddagarna. I programmet bjuds det in kända gäster och aktuella dagshändelser gås igenom. Vid Tildes sida i studion har hon oftast Axel Pileby, 34. Även Maximilian Artell, 29, och Henrik Alsterdal, 41, är några givna personer i programmet.

När det inte är Tilde som styr skutan för eftermiddags-programmet så är det Anna Brolin, 40, som håller i taktpinnen. Även hon har blivit en mycket uppskattad programledare i tittarnas ögon.

KRITIKSTORM! Följarna rasar efter Bingo Rimérs festande med dottern

Tilde de Paula får en egen talkshow

Men inför sommaren, när Efter fem tar paus, så var det inte ledighet som stod på schemat för Tilde. Hon har nämligen fått sin alldeles egna talkshow, som heter TILDE.

– Äntligen får jag prata om programmet vi arbetat så intensivt med ett tag nu! I min nya talkshow ser jag fram emot att mina gäster ska ha gott om tid i samtalet och att man ska hinna prata till punkt. Det är en spännande blandning av personer som kommer gästa mig i sommar vilket såklart känns jättekul!, sa Tilde inför premiären.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Och förra fredagen var det premiär för programmet! Kvällen till ära var bland annat artisten Darin Zanyar, 34, på plats och sjöng och pratade. Och i det andra avsnittet var bland andra Camilla Läckberg, 46, Tora Hallström, 26, och Lasse Hallström, 75, på plats.

TILDE
Foto: TV4

Gästerna är väl utvalda för att det ska bli så intressanta samtal som möjligt och för att intervjupersonerna också ska få ut någonting av varandras möten. Men det finns en detalj i programmet som sticker ut – alla gäster avslöjas nämligen inte på direkten.

Tittarnas kritik mot talkshowen TILDE

På sociala medier har det kryllat av hyllningar till Tilde och hon får mycket kärlek från andra kollegor på TV4. Bland annat har Efter fem-kollegan Henrik Alsterdal uttalat sig om sin väns prestationer.

Men inför det andra programmet var det nu vissa tittare som hade ett och annat att säga om talkshowen. De menar nu att programidén redan finns och att programmet borde läggas ner.

”En upprepning av program som redan finns. Dessutom trista frågor till gästerna. Nej, Tilde bättre kan du...”, skriver en.

”Folk säger att programmet borde läggas ner, ska man inte lyssna på folket?”, skriver en annan.

”Trött på inbördes beundran personer som alltid finns med i Tildes program. Ta fram personer som verkligen har en historia att berätta och inte de ytliga återkommande artisterna som ska göra reklam för nykommet skivsläpp.”, inflikar en tredje.

Däremot kryllar det också av positiva tittare som redan nu ser fram emot nästa fredag!

LÄS OCKSÅ: DÖDLIG KÄRLEK Var otrogen med makens bäste vän – slutade i katastrof

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks nya kärlek Jesper Nicklasson – här är allt vi vet om honom

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!