Följarna rasar efter Bingo Rimérs festkväll med dottern Nova

Bingo Rimér, Nova Rimér

Flickfotografen Bingo Rimér syntes i veckan på en semesterresa i Båstad tillsammans med dottern Nova. Nu har följarna ett och annat att säga om festandet.

Bingo Rimér, 45, är glamourfotografen som sedan 90-talet fotograferat för flertalet herrtidningar. Idag gör han bland annat podcasten Relationspodden 2.0 tillsammans med ex-frun Katrin Zytomierska, 43. Tillsammans med Katrin har han dessutom barnen Ringo, 11 och Rambo, 8. Dottern Nova, 18 har Bingo från ett tidigare förhållande. Nu befinner sig Bingo i Båstad och festar tillsammans med Nova, något som följarna reagerat på.

PRATAR UT Carolinas kamp med döttrarna: “Känt mig så misslyckad”

Bingo Rimér greps i SVT huset

Nyligen hamnade glamourfotografen i blåsväder då han blev gripen i SVT huset. Han blev då omhändertagen av polis efter att ha gått vilse på SVT:s område. Bingo menade då att han sökt lä i det blåsiga området efter en inspelning av podcasten Relationspodden 2.0 och sedan inte hittat ut.

– Vi kommenterar generellt inga säkerhetsärenden. Vi kan bara bekräfta att en person olovligen tog sig in på SVT:s område och att vi följde våra säkerhetsrutiner för detta. Vi har polisanmält händelsen då det är en överträdelse av skyddslagen eftersom SVT är ett skyddsobjekt, sa presschef Camilla Hagert till Expressen i samband med Bingos gripande.

– De var oresonliga. Jag försökte förklara men de ville inte lyssna. Så jag var gripen och sedan kom polisen och jag fick ringa min advokat för att få klarhet, svarade Bingo på händelsen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bingo Rimérs festande med dottern

Nu syns Bingo Rimér tillsammans med dottern Nova på semester i Båstad. Även ex-flickvännen och Bachelorette-deltagaren Julia Franzén, 31, har synts i sällskapet under resan. Båda visade upp på Instagram hur de festade med Bingos dotter Nova och hur de halsade vin.

”Idag mår man som man förtjänar. Herregud. Så bakis. Nova och syrran också. Fick rensa bland filmerna på mina stories. Syrran var inte helt nöjd och vill inte vara med på film. Jag har ju redan ganska dåligt omdöme och när jag blir lite full har jag om möjligt ännu sämre omdöme haha. Men det är kul att fånga lite stämningen på film.” skriver Bingo på Instagram i samband med festandet.

Nu kritiseras han för att festa med dottern.

Följarnas kritik mot Bingo Rimér

Efter filmerna på festandet och Bingos vädjan om hur man botar bakfyllan kommenterar nu följarna beslutet att festa med dottern.

”Reagerar över att du kan dricka med din 18-åring, det har jag aldrig gjort och numera har jag lagt av med allt vad alkohol heter och skönt att inte behöva må dåligt dagen efter, vilket man oftast gjort.” kommenterar en följare.

”Är det så viktigt med alkohol? Kan du inte lika gärna ha kul utan o må bättre dagen efter som en bonus. Va en bra förebild dessutom” skriver en annan.

”Inte dricka alls så slipper du ångest, du med Adhd har ju redan en sämre impulskontroll och värre blir det med alkohol i kroppen. Jag slutade dricka för 10 år sen pga att jag inte orkade med bakfylleångesten.”, skriver en tredje.

LÄS MER: Bingo Rimérs lyxpresent till dottern Nova – kostade nästan en halv miljon

LÄS MER: Katrin Zytomierska drogad i Marbella under festkväll

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Senaste nytt