Katrin Zytomierska drogad i Marbella under festkväll

Katrin Zytomierska.

Katrin Zytomierska berättar nu hur hon blivit drogad i Marbella – av en colombiansk kartell-medlem.
Hon tror att det hela orsakades av att hon råkade prata om ett väldigt känsligt ämne.
– Han tar väldigt illa vid sig när jag nämner detta överhuvudtaget. Det sista jag minns är hur han ser på mig argt, han var svart i blicken, säger hon i Relationspodden.

När Katrin Zytomierska var i Marbella var hon med om en väldigt otäck incident – som hon nu berättar om i sin podcast som hon har tillsammans med Bingo Rimér.

Hon berättar att hon var ute och festade med två vänner, varpå de stötte på ett annat gäng som bjöd upp dem till sitt bord.

– Det som hände var att jag blev drogad av en colombiansk kartell-maffia typ. Det låter så sjukt när jag säger det själv.

Hon berättar vidare att hon antagligen fick i sig Rohypnol, mer känd som ”våldtäktsdrogen”. Då hon inte minns något efter att ha blivit drogad säger hon att allt hon kommer berätta har hon fått återberättat för sig, av sina vänner som var med på plats.

– Vi hade så roligt och blev fulla, jag var inte nykter när det här hände. Sen gick vi vidare till nattklubben på restaurangen. Sen fortsätta vi festa med ett gäng supertrevliga människor.

– Vi började festa med det här människorna och har skitroligt.

GRAVIDITET Carina om plötsliga kroppsförändringen

Började prata om Pablo Escobar

Katrin berättar vidare hur hon dansade med alla runt bordet och hade jättekul. Sen började hon prata med en man som hon då kallar för ”bordschefen”.

– Sen började jag prata med den där stekchefen där. Han ser bra ut och är trevlig och så säger han att han är från Colombia. Jag blir då eld och lågor och säger att det är superroligt.

– Då berättar jag att jag slaviskt sett en dokumentär om Pablo Escobar.

Hon började babbla på om dokumentären och Katrin erkänner att hon inte riktigt tänkte sig för om hon sa något olämpligt.

– Han tar väldigt illa vid sig när jag nämner detta överhuvudtaget. Det sista jag minns är hur han ser på mig argt, med svartblick, som killar kan få på fyllan. Han kollar på mig och så säger han ”Pablo Escobar killed my hole family”. Så då tänkte jag ”oj, wow nytt samtalsämne kanske”. Men då har jag ju redan tagit emot två eller tre drinkar från den här killen, det är det sista jag minns.

Vännerna var med Katrin hela natten

Hon börjar sedan vingla och går fram till sin vän och berättar att hon är säker på att hon blivit drogad.

– Jag började bita med käkarna, stirra med blicken. Det sköljde över mig sen kollapsade jag.

Vännerna bar sedan upp Katrin till hotellrummet och satt med henne hela natten.

– Det låter ju som jag återberättar en serie jag sett. De sa att de trodde de skulle förlora mig där ett tag. Det hela var dramatiskt för dem med. De var helt fantastiska.

Hänt har sökt Katrin Zytomierska.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens pik till Carola Häggkvist efter missen i Eurovision

LÄS OCKSÅ: Robinson-Annki Nilsson om konflikten med Ludvig Andersson