Därför vill inte Katrin Zytomierska ha barnen varannan vecka

Katrin Zytomierska & Bingo Rimér
Exklusivt

Tillsammans med Bingo Rimér har Katrin Zytomierska barnen Ringo och Rambo.
I en intervju med Hänt berättar hon nu varför hon inte vill ha barnen varannan vecka och hur hon och Bingo har löst det istället.
– Vi har aldrig haft det, säger hon.

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér var ett par i över sex år innan de tillslut valde att gå skilda vägar. Det har nu gått över fem år sedan som de bestämde sig för att avsluta relationen och det tidigare paret har trots uppbrottet lyckats behålla en fin relation. Under deras tid tillsammans fick de också barnen Ringo och Rambo. I en intervju med Hänt berättar Katrin nu hur hon och Bingo delar på vårdnaden av barnen och varför de har valt att inte köra den klassiska "varannan vecka"-uppdelningen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så lever Katrin Zytomierska idag

När Hänt når Katrin är hon ute på sitt landställe i Stockholm Skärgård och hon berättar att hon befinner sig på en väldigt fin plats i livet just nu.

– Jag har ju landat i ett helt perfekt liv som funkar jättebra för mig där jag verkligen lever väldigt fritt. Jag har mina barndagar där jag lever med mina tre söner som är väldigt aktiva, så då är det ju alltid full fart med skola och aktiviter. Och så har jag dagarna då jag inte har barnen och då lever jag som vilken singelperson som helst bara att jag kanske unnar mig lite mer än genomsnittet. Så jag roar mig väldigt mycket och är ute och umgås med vänner och reser en del, berättar hon.

Men hon och Bingo lever inte varannan vecka-livet som många andra som har separerat gör. Nu berättar hon varför.

Därför vill inte Katrin ha barnen varannan vecka

Anledningen till att Katrin inte vill ha barnen varannan vecka beror helt enkelt på att hon skulle sakna de för mycket. Hon och Bingo har därför kommit på ett eget system som hon förklarar passar de perfekt.

– Vi har inget varannan vecka-liv och jag är ganska säker på att det inte skulle passa för mig. Vi har aldrig haft det, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag skulle aldrig vilja vara ifrån mina barn i en hel vecka. Jag har aldrig varit det och skulle aldrig vilja vara det, utan istället har vi så att man är med barnen i tre dagar och så är man inte med de i två dagar och så vidare, och det funkar väldigt bra för oss. Jag tror att det är det som gör att jag mår väldigt bra.

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks kärleksavslöjande efter pussbilderna

LÄS OCKSÅ: Martin Stenmarcks festbilder – efter skilsmässan från Hanna Hedlund

SENASTE NYTT!