Henrik Alsterdals ord till Tilde de Paula Eby – inför alla

Tilde de Paula Eby, Henrik Alsterdal

Tilde de Paulas egna talkshow TILDE har haft premiär. I programmet håller hon till på Djurgården i Stockholm, närmare bestämt på muséet Junibacken. Nu väljer Efter fem-kollegan Henrik Alsterdal att uttala sig.
”Sorry”, skriver han på Instagram.

Henrik Alsterdal, 41, och Tilde de Paula Eby, 48, är kollegor i TV4:s aktualitetsprogram Efter fem. Även om det främst är Axel Pileby, 34, som brukar synas ihop med Tilde i rutan så är Henrik också ett välkänt ansikte vid Tildes sida.

I programmet brukar Henrik hålla i det så kallade Sverigesvepet. Där går man igenom aktuella dagshändelser som förtjänar mer uppmärksamhet än bara en sida i landets olika lokaltidningar. Det kan handla om allt ifrån försvunna renar till väderfenomen.

Nu är Efter fem borta från tv-tablån, men för de tittare som följer programmet så är det ingen mening att oroa sig. Efter fem är nämligen tillbaka som vanligt i augusti.

FAMILJ Helena visar upp okända systern Marie

Tilde de Paulas nya talkshow

Profilerna i Efter fem får nu alltså lite sommarledigt. Någon som däremot inte ligger på latsidan är huvudpersonen Tilde de Paula. Hon har nämligen fått sin alldeles egna talkshow TILDE som nu haft premiär. I programmet bjuder Tilde in sina allra främsta idoler och andra personer som hon tycker är intressanta.

I premiärprogrammet var artisten Darin Zanyar, 34, Vänsterpartisten Nooshi Dadgostar, 36, och programledaren Mark Levengood, 57, på plats. Tanken är att det även ska finnas en slags koppling mellan gästerna så att det blir extra intressanta samtal. I programmet kunde Darin avslöja nya detaljer om sitt privatliv.

Redan innan premiären kom det dock en del kritik mot programmet. Tittarna menade då att Tilde redan syns till så ofta i rutan.

”Hur kommer det sig att Tilde får starta upp nya program och även vara programledare i så mkt. Känns som det är hon som styr tv4? Missförstå mig rätt Jag tycker om Tilde, men det måste ju finnas fler personal på 4an”, skrev en tittare då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Henrik Alsterdals ord om Tilde – efter talkshowens premiär

I talkshowen har Tilde varit noga med att det är hon som bestämmer och troligtvis är det även hon som bestämt platsen där talkshowen äger rum. Om man går längs med Strandvägen i Stockholm kan man skymta platsen där Tilde håller hus. Hon befinner sig nämligen på Djurgården, närmare bestämt på Junibackens terass, mittemot Vasamuseet.

Någon som tittade på programmet var Efter fem-kollegan Henrik Alsterdal och nu har han valt att skriva några väl valda ord på sin Instagram.

”Sorry Madicken men en ny stjärna har flyttat in på Junibacken”, skriver han.

Henrik Alsterdal instagram

Henriks ord om Tilde.

Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: KRITIK Christinas ord efter händelsen i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: BEBISLYCKA Mello-stjärnan har blivit pappa igen

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

SENASTE NYTT!