Christina Schollins kritik mot TV4 efter händelsen i Nyhetsmorgon

Christina Schollin, Jenny Alversjö

Christina Schollin bjöds in till Nyhetsmorgon för att ge sina bästa råd för en långvarig relation. Men efteråt var hon aningen missnöjd, hon hade nämligen mycket mer att ge.
”Hann inte med nånting”, skriver hon på Instagram.

Christina Schollin, 83, och hennes make Hans Wahlgren, 84, träffades redan vid 19 års ålder och det sa klick direkt. De båda kände väldigt snabbt att de hittat rätt och sedan dess har de varit oskiljaktiga.

Nästa år firar Hans och Christina hela 60 år som gifta, det vill säga Diamantbröllop. Under årens lopp har de minst sagt fått uppleva en hel del tillsammans. De har skaffat en stor familj som består av de fyra barnen Peter Wahlgren, 57, Niclas Wahlgren, 56, Pernilla Wahlgren, 53, och Linus Wahlgren, 44. Och den stora familjen slutar inte där, Hans och Christina har nämligen fått äran att få nio barnbarn.

Christina älskar att skådespela och på senare år har hon både skrivit böcker och föreläst. Detta är något man kunnat se i Pernillas realityserie Wahlgrens värld, där hon och Bianca Ingrosso, 26, är huvudpersonerna.

PRIVATLIV Darins nya avslöjande – efter långa tystnaden

Christina syns ofta till i Wahlgrens värld

Men ibland syns även Christina till i realityserien och det märks att hon njuter av stunderna hon får framför kameran. I Wahlgrens värld har man kunnat se att hon ofta lägger ut texten och vill gärna berätta långa historier och anekdoter.

I serien har vi bland annat fått se Christina i sitt esse när hon firade sin 80-årsdag. Den festen var riktigt spektakulär och alla Christinas nära och kära var på plats!

En av gästerna var självklart barnbarnet Bianca. På festen höll Christina ett välkomst-tal, något som Bianca däremot tyckte blev lite väl långdraget.

– Den som satte sig först var mormor, fast liksom vid stolen där man håller tal. Hon väntade på her time to shine, berättade Bianca då.

I talet skulle Christina komma att hälsa varenda gäst välkommen, en efter en. Enligt Bianca ska talet ha tagit 45 minuter.

Christina Schollin, Bianca Ingrosso

Christina och Bianca på 80-årskalaset.

Charles Hammarsten/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Christina Schollins kritik mot TV4

Nu har Christina synts till i Nyhetsmorgon för att prata om sitt långa äktenskap med Hans. Och även där hade hon nog velat lägga ut texten lite mer än vad hon fick. När programledarna Jenny Alversjö, 47, och Johan Maceus, 47, försökte runda av intervjun hade Christina en sista invändning.

– Tusen tack Kalle och tack fina Christina för att ni kom, säger Jenny Alversjö för att runda av samtalet.

– Vet ni nu? Ja nu vet ni, flikar Christina in som en avslutande kommentar.

Och att Christina hade mer att ge råder det inga tvivel om. Hon hade nämligen med sig en pärm till studion där hon troligtvis hade ännu fler ämnen som hon kunnat ta upp. I ett inlägg på Instagram berättar hon nu om besvikelsen.

”Tidig morgon på TV4 Nyhetsmorgon och pratade om relationer tillsammans med en expert. Jag som hade förberett mig och hade så mycket att säga i detta delikata ämne: Samlevnad !!! Hann inte med någonting känns det som på denna korta tid!!!”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: STENHÅRD TV4-tittarnas kritik mot Tildes show

LÄS OCKSÅ: BILDEN VISAR Linns familjelyckan efter splittringen från Jacob

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!