TV4-tittarnas hårda kritik mot Tilde de Paula Eby inför premiären av Tilde

Tilde de Paula Eby

Tilde de Paula Eby har fått sin egen talkshow som snart har premiär. Men inför det första programmet har tittarna nu valt att rikta en hel del kritik mot Tilde och hennes nya program.
”Tror att man ska undvika”, skriver en tittare.
Slå på ljud

Tilde de Paula Eby, 48, är ett välkänt ansikte på TV4. Genom årens lopp har hon lett alla möjliga program på kanalen, och många förknippar henne nog med Let's dance eller Efter fem.

Under våren har Tilde i vanlig ordning synts till i Efter fem på vardagseftermiddagarna. I programmet bjuds det in kända gäster och aktuella dagshändelser gås igenom. Vid Tildes sida i studion har hon oftast Axel Pileby, 34, på plats. Även Maximilian Artell, 29, och Henrik Alsterdal, 41, brukar vara på plats.

När det inte är Tilde som styr skutan för eftermiddags-programmet så är Anna Brolin, 40, på plats. Även hon har blivit en mycket uppskattad person i tittarnas ögon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tilde de Paula om det nya tv-programmet

Men nu har Tilde alltså fått sitt alldeles egna tv-program som snart har premiär. I programmet är det Tilde som bestämmer och hon kommer bjuda in hennes främsta idoler.

– Äntligen får jag prata om programmet vi arbetat så intensivt med ett tag nu! I min nya talkshow ser jag fram emot att mina gäster ska ha gott om tid i samtalet och att man ska hinna prata till punkt. Det är en spännande blandning av personer som kommer gästa mig i sommar vilket såklart känns jättekul!, sa Tilde då.

De olika programmen kommer i vissa fall ha en koppling sinsemellan för givande och förhoppningsvis överraskande samtal. Och i premiär-programmet blir det artisten Darin, programledaren Mark Levengood och Vänsterpartiets partiledare Nooshi Dadgostar som står som gäster.

ILSKA Bianca kritiseras efter uttalandet om diagnosen

Tittarnas kritik inför premiären av Tilde

Men inför premiären har tittarna ett och annat att säga om Tilde som programledare. Faktum är att vissa riktar stenhård kritik mot den populära programledaren.

”Hur kommer det sig att Tilde får starta upp nya program och även vara programledare i så mkt. Känns som det är hon som styr tv4? Missförstå mig rätt Jag tycker om Tilde, men det måste ju finnas fler personal på 4an”, skriver en tittare.

Andra menar att det kanske inte var ett smart drag att ha med just Tilde i rutan, då hon redan syns till så ofta i andra program.

”Jag håller med. Hon är väl med tillräckligt. Låt någon annan kompetent person få en chans. Tror att man ska undvika att visa sig för mycket, folk ledsnar.”, skriver en annan.

”Hon är underbar programledare. Men vi har sett henne tillräckligt tycker jag. Det är trevligare med ett nytt ansikte tycker jag.”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: FÖRÄNDRINGEN Kristin Kaspersen om mamma-rollen

LÄS OCKSÅ: KROPPSHETS Victoria's Secret-modellen avslöjar – internet rasar

FOTO: Ali Lorestani/TT

SENASTE NYTT!