Därför mörkar TV4 vilka som gästar nya programmet Tilde – hela sanningen

Tilde de Paula Eby och Tv4

Tilde de Paula Eby har fått ett eget program.
I talkshowen Tilde medverkar nya gäster varje vecka.
Men vilka? Nu svarar TV4!

Under våren 2021 kom beskedet att programledaren Tilde de Paula Eby, 48, får ett helt eget tv-program. Nya programmet heter Tilde och är en talkshow där olika gäster kommer att bjudas in.

Men vilka gäster kommer att bjudas in?

Peter Jihde om verkliga relationen till Tilde de Paula Eby

TV4:s ord om gästerna i Tilde

Inför varje programstart brukar kanalen dela med sig av vilka som gästar de olika programmen och showerna. Men inför Tilde är det annorlunda. Inga gäster avslöjas förrän kort inpå att programmet ska sändas. Orsak? TV4 svarar.

– Vi har tyvärr ingen lista på gästerna då programmet spelas in live och därför kan gästlistan komma att ändras, förklarar Amanda Hjärtmyr, pressansvarig för Tilde, för Hänt.

Det verkar alltså vara tiden som får utvisa vilka som kommer att gästa Tilde i sommar!

Tilde de Paula Eby med sitt nya program Tilde

Tilde de Paula Eby.

FOTO: Ali Lorestani/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tilde de Paula Ebys egna ord om sin nya show

Programledaren Tilde själv är såklart riktigt peppad inför nya programmet. Vad ser hon fram emot mest?

– I min nya talkshow ser jag fram emot att mina gäster ska ha gott om tid i samtalet och att man ska hinna prata till punkt. Det är en spännande blandning av personer som kommer gästa mig i sommar vilket såklart känns jättekul!, har Tilde tidigare sagt om sitt nya program. Hon fortsatte:

– Konstellationerna av gästerna i de olika programmen kommer i vissa fall ha en koppling sinsemellan för givande och förhoppningsvis överraskande samtal. Dessutom känns det superkul att kunna erbjuda musik med några av Sveriges främsta artister att förgylla kvällen med. Jag ser verkligen fram emot fredagskvällarna i sommar.

Tilde har premiär fredagen den 9 juli klockan 20.00 på TV4 och kommer även finnas tillgängligt att streama på TV4 Play och C More. Men avsnitten sänds direkt från Djurgården i Stockholm och programmet kommer till en början visas i sex avsnitt.

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula Eby och Runar Sögaards kärlekssaga

LÄS OCKSÅ: Så träffade Nils Landgren sin fru Beatrice Järås

FOTO: Karin Törnblom/TT, Alex Ljungdahl/TT

Senaste nytt