Tilde de Paula Eby får en talkshow – egna orden om uppdraget

Tilde de Paula Eby i ny talkshow

Tilde de Paula Eby får en egen talkshow.
Vilka gäster kommer bjudas in och när är premiären?
Här kan du läsa allt om den nya talkshowen!

Tilde de Paula Eby, 48, har länge varit poppis bland TV4-tittarna. Hon gick från Nyhetsmorgon till Efter fem och har även varit programledare en sväng i dansprogrammet Let's dance. Men nu är det dags för Tilde att få ännu mer fokus på sig, hon är nämligen klar för en helt egen talkshow.

Under sommaren kommer Tilde att bjuda in gäster till Junibackens terrass på Djurgården. Det stora fokuset kommer vara på samtalet, och många spännande gäster ska berätta om livet och tittarna kommer även få se fantastiska musikframträdanden.

Vad för gäster utlovas? Aktuella politiker, människor bakom historiska händelser och andra intressanta kända personer.

Tilde de Paula Eby programledare

Tilde de Paula Eby.

FOTO: Magnus Ragnvid/TV4
Tilde de Paula Eby och Runar Sögaards kärlekssaga

Tilde de Paula Ebys ord om nya showen

Så vad känner huvudperson inför detta?

– Äntligen får jag prata om programmet vi arbetat så intensivt med ett tag nu! I min nya talkshow ser jag fram emot att mina gäster ska ha gott om tid i samtalet och att man ska hinna prata till punkt. Det är en spännande blandning av personer som kommer gästa mig i sommar vilket såklart känns jättekul!, Tilde de Paula Eby om nya showen. Hon fortsätter:

– Konstellationerna av gästerna i de olika programmen kommer i vissa fall ha en koppling sinsemellan för givande och förhoppningsvis överraskande samtal. Dessutom känns det superkul att kunna erbjuda musik med några av Sveriges främsta artister att förgylla kvällen med. Jag ser verkligen fram emot fredagskvällarna i sommar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tilde har premiär fredagen den 9 juli klockan 20.00 på TV4 och kommer även finnas tillgängligt att streama på TV4 Play och C More. Men kom ihåg att avsnitten sänds direkt från Djurgården i Stockholm, och programmet kommer till en början visas i sex avsnitt.

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula Eby stöttas av TV4-kollegorna – efter händelsen

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula Eby bryter ihop i Efter fem – efter oväntade bråket

FOTO: Magnus Ragnvid/TV4