Detaljen i Pernilla Wahlgrens nya bild på Benjamin Ingrosso upprör

När det i helgen var dags för Melina och Jacob Criborns dotter att döpas så var familjen Wahlgren på plats. Pernilla Wahlgren uppdaterade som vanligt sina sociala medier flitigt. Men en detalj i Benjamin Ingrossos klädval upprörde så pass att det blev bråk.

Att Pernilla Wahlgren kommer från en stor familj är ingen nyhet och svenska folket har fått lära känna dem alla. I egna realityserien Wahlgrens värld får tittarna följa Pernilla och dottern Bianca Ingrosso i deras vardag. Och till den vardagen hör en hel drös med människor. De allra flesta är faktiska familjemedlemmar, sen finns det de personer som blivit som familj.

Melina och Jacob Criborn är två personer som ofta syns i tv-programmet, samt i andra sammanhang tillsammans med familjen. Wahlgrens värld-tittarna fick bland annat följa med på parets bröllop. Och Benjamin Ingrosso fick den stora äran att bli gudfar när paret fick sin dotter Cleo.

Dop för Melina och Jakobs dotter Cleo

Föregående helg var därför otroligt högtidlig för familjen då det var dags för Cleo att döpas. I kyrkan var hela familjen så klart på plats, faktum är att både Bianca och gudfar Benjamin bjöd på sång.

Mamma Pernilla var som vanligt generös på sina sociala medier och delade med sig av en hel mängd av bilder och videoklipp från dopet. Det mesta publicerade hon på sin instagram-story men några av bilderna fick en plats i hennes flöde också.

”Världens finaste Dop för lilla CLEO!”, skriver artisten följt av ett rött hjärta till det bildspel hon delat på sin Instagram.

Kritiken mot Benjamins klädval

En del av hennes följare valde dock att lägga fokus på någonting annat än det faktum att Cleo nu blivit döpt. Istället valde de att kommentera Benjamins klädval till ceremonin.

”Sandaler till kostym No No”, skriver en av hennes följare i kommentarsfältet till inlägget och refererar då till att Benjamin har sandaler på sig.

"Fint dop men verkar inte finnas dress code. Eller så var det mess code som var grejen?", skriver en annan.

"Det ser för nonchalant och respektlöst ut i sådana kläder", står det i en tredje kommentar från följarna.

Och detta skapar genast ett bråk i Pernilla inlägg. För familjens trogna följare ger sig inte utan en kamp och går genast in för att försvara.

”Vad i hela friden rör det dig vad personer du inte ens känner har för kläder på sitt dop???”, skriver en person som svar på en av de elaka kommentarerna.

De kan inte förstår varför folk ödslar sin energi på att skriva taskiga kommentarer. Istället vänder de det till något positivt.

”Sandaler och pyjamas? Hur orkar ni ens kolla såna detaljer? Ser väldigt avslappnat och härligt ut”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: SANNINGEN Så är Edvin och Omars verkliga relation efter Young Royals

LÄS OCKSÅ: VARFÖR?! TV4:s bluff under premiärveckan i Idol

SENASTE NYTT!