ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Omar Rudberg och Edvin Rydings verkliga relation efter Young Royals

25 aug, 2021 
https://image.hant.se/image-7538739?imageId=7538739&width=1320&height=1320&cropw=99.29&croph=100&x=0&y=0
Mimmi Fouchenette
Omar Rudberg och Edvin Ryding, Young Royals
Edvin Ryding och Omar Rudberg spelar huvudrollerna i serien Young Royals på Netflix. Killarna har blivit omåttligt populära och i en intervju med Hänt berättar de om sin relation.
Annons
Edvin Rydings ärliga ord om relationen med Omar Rudberg – "Vi pratar varje dag"Brand logo
Edvin Rydings ärliga ord om relationen med Omar Rudberg – "Vi pratar varje dag"

Young Royals är en svensk dramaserie producerad av produktionsbolaget Nexiko för Netflix. Serien hade premiär den 1 juli 2021 och blev en av Netflix mest sedda serier den här sommaren. Huvudrollerna spelas av Edvin Ryding, 18, och Omar Rudberg, 22.

Edvin har gjort några roller tidigare bland annat som Linus Ek i Gåsmamman samt Viktor i Älska mig. Omar gör sin skådespelardebut i Young Royals, men han har sedan tidigare en musikkarriär bakom sig. Omar var med i Talang 2010, sedan bildade han bandet, som bytt namn flera gånger, The Fooo, FO&O och The Fooo Conspiracy, tillsammans med Felix Sandman, Oscar Enestad och Oscar Molander. Bandet gick skilda vägar 2017 och sedan dess har Omar haft en solokarriär.

Young Royals handlar om den svenska prinsen Wilhelm som tvingas byta gymnasium efter ett bråk på en nattklubb till den prestigefulla internatskolan Hillerska, där alla hans släktingar har gått. På skolan går även Wilhelms kusin August, som spelas av Malte Gårdinger. På skolan blir prinsen mycket nära vän med en öppet homosexuell arbetarklasskille med invandrarbakgrund, vilket inte uppskattas bland hans familj.

Annons

Sedan de unga skådespelarnas medverkan i serien har de blivit väldigt populära. Efter seriens premiär har de bland annat fått över en miljon Instagramföljare var, vilket är extremt många i svenska mått mätt.

Omar Rudberg och Edvin Rydings kontakt efter Young Royals

Häromveckan gick Aftonbladets egna musikgala Rockbjörnen av stapeln. Då var Hänt på plats och fick en intervju med stjärnskottet Edvin från Young Royals. Reportern frågade honom då hur han och Omars relation ser ut idag och om de hänger med varandra på fritiden.

– Ja ja, så fort vi får chansen ses vi. Han är ju en väldigt upptagen person, vilket jag också är till och från. Men vi hänger så mycket vi kan, vi pratar nästan varje dag. Det är väldigt skönt att få lite stöd från varandra i det här, berätta Edvin för Hänt.

Och från ingenstans kommer Omar upp bakom Edvin under intervjun, kompisarna kramas och båda blir oerhört glada över att se varandra.

Annons

I ett meddelande till Hänt på Instagram skriver Omar om relationen till skådespelarkollegan.

”Min och Edvins vänskap är fruktansvärt fin! Med tiden har vi lärt känna varandra mer och mer, och bara kommit närmre varandra. Är så glad över att jag fått lära känna honom privat men också som en professionell skådespelare. Har lärt mig mycket med honom och hade inte velat spela in Young Royals med någon annan än han som Prins! Vi har haft så många roliga stunder ihop och hoppas på många fler”

FOTO: Fredrik Sandberg/TT, Amanda Gripenberg/Hänt

Annons