LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför valde Samir Badran att göra slut med Sigrid Bernson

25 aug, 2021 
SAMIR OCH SIGIRD
Samir Badran väljer nu att bryta tystnaden om uppbrottet från ex-flickvännen Sigrid Bernson.
Det forna paret träffades i Let's dance men relationen tog slut tvärt.
– Hon pratar inte med mig längre, och har inte gjort sedan dess, säger Samir.
Annons
Minns du kärleksparen från Let's DanceBrand logo
Minns du kärleksparen från Let's Dance

Samir Badran, 31, fick sitt genombrott efter sin medverkan i Paradise hotel 2013. Karriären tog därefter fart och han har bland annat arbetat som artist med duon Samir & Viktor och syns även årligen i TV4:s program Talang.

Idag är Samir lyckligt förlovad med fästmön Julia Sundquist. Innan dess hade han en relation med proffsdansaren Sigrid Bernson. De två träffades i Let's dance 2017 och blev ett par. Relationen fick ett abrupt slut och varken Samir eller Sigrid har uttalat sig om varför det egentligen blev som det blev – förrän nu.

Samir Badran om att träffa Sigrid Bernson i Let's dance

När Samir Badran gästar Framgångspodden väljer han att bryta tystnaden om varför det tog slut mellan honom och Sigrid Bernson.

– När man kör Let's dance, då blir man jävligt nära varandra. Alltså jag tror de flesta blir kära där. Skickar man iväg sin kille eller tjej på det där, då kan det ju hända att det blir det ena eller andra, säger Samir Badran och fortsätter:

Annons

– För man är så jävla nära varandra i flera månader i sträck, dygnet runt, närgånget. Jag tror det kanske gick lite snabbt, vi hade kul tillsammans men mer som vänner tror jag. Så jag vet inte, mina känslor svalnade ganska snabbt.

– Just under den tiden också var jag inne i gamet, jag tyckte att andra grejer var roligare än förhållande. Så som svar på hans fråga, var det bara att jag helt enkelt inte var kär längre, så jag valde att avsluta.

Gjorde slut under spahelg – inte pratat med varandra sedan dess

Samir Badran förklarar att han låg vaken hela natten innan uppbrottet. Då befann sig ex-paret på ett spa och han valde att göra slut på morgonen.

– Kanske inte jättesnällt, men vi var på Yasuragi och jag gjorde slut där. För jag kände att jag klarar inte mer, jag vill inte mer. Jag låg hela natten vaken så när vi vaknade på morgonen så sa hon ”vad är det för något”? då sa jag att jag gör slut.

Annons

Sigrid har inte pratat med Samir sedan dess, men Samir hade gärna velat vara vän med henne idag.

– Grejen är att hon pratar inte med mig längre och har inte gjort sedan dess. Jag hade gärna varit hennes vän idag, men jag förstår att hon inte vill vara det. Det klart, man gillar inte att såra en människa men jag var inte kär. Jag var inte det, jag tror att det gick lite för snabbt fram, säger Samir och fortsätter:

– Idag är jag ju verkligen kär. Jag känner ju skillnad liksom, vi kan ha bråk och tjafs så vet jag ju ändå att jag vill vara tillsammans med henne. Men så kanske det inte kändes då riktigt.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Mattias Hansson/TT

Annons