ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anthony Yigit om stödet till flickvännen Elin Härkönen efter turbulenta tiden

25 aug, 2021 
Paolo Roberto, Anthony Yigit
Elin Härkönen och Paolo Roberto gick skilda vägar under dramatiska former. Nu berättar nya pojkvännen Anthony Yigit om hur han stöttar sin flickvän efter exets svek.
– Hon och jag fann mycket stöd hos varandra, säger han till Hänt.
Annons
Fem snabba med Elin HärkönenBrand logo
Fem snabba med Elin Härkönen

Anthony Yigit, 29, och Elin Härkönen, 27, träffades under inspelningarna av tv-programmet Elitstyrkans hemligheter. Elin behövde dessvärre avbryta sin medverkan efter att hon fick ett slag mot huvudet.

– Med min gamla nackskada så är ju jag lite mer skör så jag får absolut inte skada nacken. Man får liksom inte flera chanser. Så jag blir livrädd. För den resan som jag har gjort, det är det värsta jag varit med om. Det orkar inte jag vara med om igen, sa Elin då till Hänt.

Desto bättre gick det dock för Anthony som klarade sig kvar ända till slutet och blev en av de tre slutgiltiga vinnarna.

Uppbrottet från Paolo Roberto tog hårt på Elin

Idag är Elin och Anthony ett par, men innan dess var Elin ihop med boxaren Paolo Roberto. Under våren 2020 gjorde ex-paret slut under dramatiska omständigheter och tiden efter blev svår för Elin.

Annons

Efter uppbrottet hade Elin och Paolo en god relation och var vänner. De tränade även på samma gym så de sågs ibland. Men så är inte längre fallet för i maj bröt de helt med varandra.

Det har nu gått mer än ett år sedan uppbrottet från Paolo men nu har Elin som sagt funnit kärleken på nytt i Anthony. Paret visar upp sin lycka på sociala medier och under sommaren har de gjort många roliga saker tillsammans. Anthony har tidigare berättat för Hänt att deras första semester ihop blev väldigt lyckad.

– Det bästa med att resa med Elin var nog att jag fick lära känna henne mer på djupet. Alltså vi var ju med varandra 24/7. Nu fick jag ju liksom lära känna henne på det vardagliga, och det var jättemysigt. Jag tror inte att resan hade varit lika fantastisk om jag hade gjort den själv, sa Anthony då till Hänt.

Så stöttar Anthony sin flickvän Elin Härkönen

Paret träffades redan under inspelningarna av Elitstyrkans hemligheter och har lärt känna varandra sedan dess. Därför har de hunnit gå igenom en hel del tillsammans. Att Elins tidigare uppbrott var tufft är ingen hemlighet och i dessa motgångar har Anthony varit ett stöd för henne.

Annons

– Asså vi träffades ju i Elitstyrkans hemligheter. När det var klart och då kom vi tillbaka till vardagen och då kände vi så här "ok, vad ska vi göra nu" och hon och jag fann mycket stöd hos varandra, berättar Anthony.

Faktum är att de båda två stöttar varandra på sina olika sätt.

– Jag hade ju varit i mitt förhållande som inte var så bra och hon då med att komma tillbaka till vardagen och verkligheten. Så jag kände verkligen att vi hittade mycket stöd hos varandra där, säger han.

FOTO: TT

Annons