Därför kom inte Bianca Ingrosso på Alice Stenlöfs födelsedagsresa

Bianca Ingrosso, Alice Stenlöf

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf var bästa vänner i flera års tid. Idag umgås de inte lika frekvent, och därför var det många som reagerade när Bianca inte kom på Alices födelsedagsresa till Kroatien.
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom åren
Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 26, och Alice Stenlöf, 25, var ett riktigt radarpar under två år. Då drev de podden Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B tillsammans. De hade många trogna lyssnare, så pass många att de lyckades fylla hela Globen med deras "showcast". Syftet med att ha en showcast var att det skulle vara både show och podcast.

Men kort därefter fick podden ett abrupt slut. Vännerna tackade helt enkelt för sig och förklarade att podden läggs ned. Det är drygt två år sedan det senaste avsnittet sändes och då berättade tjejerna om beslutet.

– Det finns en tid för allt och en plats för allt. Jag tror att kapitel Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B behöver få en paus och jag tror att det är det vi har kommit fram till under den här sommaren, sa Alice då.

Så är relationen idag mellan Alice och Bianca

De berättade också att det blev så mycket med deras showcast och andra sidoprojekt som de båda har haft. Istället ville de sätta sitt eget välmående och vänskapen i första hand.

– Vi känner bara att vår vänskap och våra liv är viktigare än podden, sa Bianca då.

Alice Stenlöf, Bianca Ingrosso

Alice och Bianca i Globen.

Karin Trnblom/TT

Efter det blev en del följare misstänksamma över hur det egentligen stod till mellan vännerna. Men det är däremot något som både Alice och Bianca har förklarat tidigare.

– Vi har en fin relation. Vi hade en väldigt intensiv relation i och med att vi både jobbade ihop och var bästa vänner. Vi delade väldigt mycket under en intensiv period. Jag tror att det var nyttigt för oss att testa att ha en relation där vi inte jobbar ihop, att få låta det vara helt utan krav, har Alice tidigare sagt i en video på Youtube.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför kom inte Bianca på Alices födelsedagsfest

Bianca har också uttalat sig om sin vän.

– Vi är inte ovänner men vi umgås inte lika mycket idag. Jag saknar Alice och önskar att vi umgicks mer än vad vi gör och det är helt mitt fel, sa Bianca i en vlogg.

Och nu har fansen börjat undra igen hur det ligger till. Det var efter att Bianca inte syntes till på Alices födelsedagsresa som spekulationerna drog igång. Många trodde nämligen att Bianca inte var bjuden och i den senaste video på hennes Youtube-kanal fick hon frågan om hon var bjuden.

– Ja det var jag, men jag kunde inte för jag hade jobb, säger Bianca i hennes senaste vlogg.

LÄS OCKSÅ: SJUKDOM Julia bryter tystnaden om okända kampen

LÄS OCKSÅ: HJÄLP! Tappar du hår? Här är läkarens tips

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN