Familjen Annorlunda-Sami Nikula visar upp nya kärleken

Sami Nikula

Sami Nikula och ex-hustrun Matilda Nikula gick skilda vägar för tre år sedan. Nu har Sami hittat kärleken på nytt och nu berättar han för Hänt om den stora kärlekslyckan med flickvännnen.
Svenska kändisars val av unika barnnamn
Slå på ljud

Sami Nikula, 49, fångade svenska folkets hjärtan efter sin medverkan i Familjen annorlunda. Han är pappa till nio barn och tillsammans med ex-hustrun Matilda Nikula, 38, har han sju barn.

Idag bor nästan alla barnen med pappa Sami, förutom den yngsta sonen Frasse som bor med mamma Matilda på Gotland.

Efter separationen från Matilda har inte Sami varit på topp. Faktum är att han mått riktigt dåligt och med tanke på att Matilda hastigt flyttade till Gotland så blev det en stor omställning för honom att plötsligt vara ensam med alla barnen.

– Det var en ganska turbulent tid. Herregud, alltså jag gick tamejfan på knäna ganska länge. Själva måendet hade ju ingenting och göra med skilsmässan i sig, plötsligt så blev jag ju stående där med barnen på heltid. Och den andra föräldern körde på sitt race där liksom, förklarar Sami för Hänt.

Sami Nikula har funnit kärleken på nytt

Nu är det dåliga måendet och den turbulenta tiden däremot ett minne blott. Sami har nämligen funnit kärleken på nytt och när Hänt når honom berättar han om sin nya kärlek Nataliie Bonnevier.

Sami och Nataliie träffades redan för tre år sedan och blev väldigt goda vänner. De har nämligen döttrar som går i samma klass, dessutom bor de också väldigt nära varandra.

– Vi har ju alltså varit vänner i över tre år. Jag lärde känna henne då strax efter att skilsmässan blev officiell, jag gick ju på föräldraledighet då. Vi träffades nere vid badet, berättar han för Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sami visar upp nya flickvännen Nataliie

Att Sami och Nataliie har mycket gemensamt råder det inga tvivel om. Däremot började deras kärlek bara som vänner.

– Det var ju inte någon tillstymmelse att det skulle vara något annat än vänskap. Jag var ju inne i den fasen med skilsmässan, säger Sami.

Men med tiden började Sami och Nataliie få upp ögonen för varandra och nyligen gick de ut officiellt med att de är ett par.

– Det som hände där för ett år sen när det här började komma smygandes var att jag sa tvärt nej på grund av åldersskillnaden. Krasst så är det ju 15 år, men jag kan säga så här att i mognad så är hon betydligt äldre, säger Sami och fortsätter:

– Vi har så mycket gemensamt och vi kan prata om allt mellan himmel och jord.

När Sami valde att visa upp relationen på Instagram fick paret oerhört mycket respons. En av de stora gratulanterna var ingen mindre än Familjen annorlunda-profilen Mirka Norrström, som är en av Samis bästa vänner. Även Samis ex-hustru Matilda ska vara väldigt glad för deras skull, berättar Sami.

LÄS OCKSÅ: SKILJS ÅT Camilla Läckberg lämnar landet – veckor efter flytten

LÄS OCKSÅ: TILLÖKNING Gravida Mariette avslöjar bebisens kön

FOTO: TV4, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN