Camilla Läckberg reser till San Sebastian utan maken Simon Sköld

Camilla Läckberg och Simon Sköld

Camilla Läckberg är nyinflyttad i sin nya villa i Stockholm.
Men nu ska hon ut på resande fot – och lämnar därmed både Sverige och maken Simon Sköld.
Nu berättar författaren om beslutet.
Allt du behöver veta om Carolina Gynning
Slå på ljud

I fjol meddelade deckardrottningen Camilla Läckberg, 46, och hennes pojkvän kärlek Simon Sköld, 34, att de valt att sälja deras landställe. Anledningen bakom beslutet var för att de letade efter något större.

”Landet sålt. Nya ägare flyttar in redan på tisdag. Och vi. Vi längtar efter att få fylla vårt nya paradis med kärlek. Vackert. Laddat med fantastisk energi. Nära”, skrev Camilla då på Instagram.

Paret hittade istället ett hus på Tyresö, som de kallar Villa Lumos, med en prislapp på 25 miljoner kronor.

Totalrenoverade lyxiga villan

Villan, som är 382 kvadratmeter stor, består av tio rum och har dessutom en tomt på 4379 kvadratmeter. I samband med att Camilla Läckberg och Simon Sköld köpte lyxhuset meddelade de att huset skulle totalrenoveras innan de flyttade in, men med respekt för husets äldre detaljer och karaktär.

– Det är ju ett gammalt hus och jag tycker inte man ska ta ett gammalt hus och göra om det till ett nytt hus som inte har samma känsla som originalet hade, utan vi är väldigt noga att den ska behålla samma känsla som tidsepoken den faktiskt tillhör, sa Camilla i Nyhetsmorgon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Camilla Läckberg lämnar landet för att skriva ännu en bok

Men nu ska Camilla lämna sitt pampiga hem. På Instagram berättar författaren att hon och en vän ska lämna landet för att resa till San Sebastian. Anledningen är att det ska komma en till bok i den berömda Fjällbacka-serien.

”I oktober åker jag och Eleonore på en veckas skrivarresa till San Sebastian. Jag ska börja på nästa Fjällbackabok och hon ska skriva på sin kommande roman.”

I samma inlägg frågar Camilla Läckberg följarna om tips inför semestern.

”Maten är en viktig del. San Sebastian är ju ett matmecka så planeringen och urvalsprocessen nu är minituös. Så här ser det ut så här långt. Men det finns några kvällar kvar att fylla. VAD får vi inte missa??!!!”

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckberg om dottern Pollys resa med Christina Melin

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckbergs nya avslöjande om miljonrenoveringen

FOTO: TV4 play

FRÅN FÖRSTASIDAN