Idol 2023 marknadsföring banner

Camilla Läckberg om dottern Pollys resa med Christina Melin

10 aug, 2021 
https://image.hant.se/johanna-alm-byline.jpeg.jpg?imageId=7655263&x=0&y=0&cropw=100&croph=87.5&width=1318&height=1318
Johanna Alm
Camilla Läckberg
Camilla Läckberg skrev under måndagen ett ärligt inlägg på sin Instagram om hennes känslor kring dottern Pollys resa tillsammans med Christina Melin och hennes familj.
Här är anledningen bakom beslutet.
Annons
6 saker du vill veta om Camilla Läckbergs superkarriär
6 saker du vill veta om Camilla Läckbergs superkarriär

Camilla Läckberg, 46, har tillsammans med maken och professionella MMA-utövaren Simon Sköld, 33 deras gemensamma dotter Polly, 5. Sedan tidigare relationer har Camilla sonen Charlie med kändispolisen Martin Melin och barnen Meja och Wille tillsammans med Micke Eriksson.

Camilla Läckbergs relation till Christina Melin

Innan Camilla träffade Simon var hon gift med kändispolisen Martin Melin som tidigare var gift med Christina Melin. Tidigare har kändispolisen berättat i en intervju med Hänt att Camilla och Christinas relation varit infekterad, men tack vare att Camilla tog saken i egna händer och redde ut allt med Christina så har de idag en väldigt bra relation.

– Hon kände att vi inte kunde ha det såhär. Att hon och Christina tjafsar och att hon tycker det är jobbigt och inte kan träffa Camilla eller att barnen ska lämnas på en plats när ingen är närvarande. Det var så krångligt, förklarade han då och fortsatte:

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

– Så Camilla ska egentligen ha den hedern att hon tog tag i det och Christina ska ha den hedern för att hon var den som faktiskt var beredd att prata och lyssna och ordna upp det, och att de tillsammans faktiskt löste det, sa Martin då.

Camilla Läckberg om avskedet från dottern Polly

Trots att deckardrottningen och Christinas relation började lite knackigt så har de idag rett ut allting och har en fin relation till varandra där barnen umgås och leker med varandra.

Under måndagen delade Camilla med sig av ett ärligt inlägg om hennes fem åriga dotter Polly och hennes stundande resa till Cypern tillsammans med Christina och hennes barn.

”Nu är de på väg! Så glad för både att Polly är så trygg i sig själv så hon glatt åker iväg en vecka utan mamma och pappa. Och att hon är så trygg med ”Mamma Stina” och syskonen. Har alltid haft ambitionen att ge mina barn en ”flock” de är trygga med, inte bara knyta deras trygghet till mamma och pappa. (Obs. Vet inte alla har möjlighet och många saknar ett nätverk runt sig. Och ja, barn är också självklart olika.)” skrev hon och avslutade texten med att skriva att hon vet att dottern kommer ha det fantastiskt på sin resa med sin extrafamilj:

Annons

”Men glad det kunnat funka så i vårt fall, och jag vet Polly kommer ha en FANTASTISK vecka på Cypern med Lollo, Bernie, och sin extrafamilj!”.

FOTO: Camilla Läckberg/Instagram

Annons