LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Följarnas oro för höggravida Bonde-Susanna Karlsson

09 aug, 2021 
Johanna Alm
Susanna Karlsson
Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson fann kärleken hos varandra under tv-programmet Bonde söker fru 2018.
Nu väntar de deras första barn tillsammans och bebisen förväntas födas vilken dag som helst nu.
Men nu reagerar följarna på höggravida Susannas nya video.
Annons
Fem bönder från "Bonde söker fru" vi aldrig glömmerBrand logo
Fem bönder från "Bonde söker fru" vi aldrig glömmer

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson blev ett par efter att ha medverkat i tv-serien Bonde söker fru 2018 - idag är de lyckligt förlovade och väntar efter en del motgångar äntligen deras första barn!

Bonde-parets kamp för att bli gravida

Vägen till att bli gravida har inte varit helt lätt för bonde-paret. Vintern 2019 bestämde sig paret för att skaffa barn, men månaderna gick och graviditetstesterna visade aldrig positivt. Susanna gick då till en gynekolog och fick diagnosen pocs.

Trots att hon hade många ägg var de väldigt små vilket försämrar chansen till en graviditet. Till slut visade det sig att Susanna trots allt var gravid, men lyckan höll inte i sig länge. Efter tolv veckor gick paret på deras första ultraljud och där fick de det oerhört tråkiga beskedet att det rörde sig om ett missfall.

”Vi såg så mycket fram emot v. 12 och att äntligen få komma på det första ultraljudet för att se vad som växte i magen. Men det var just det, det fanns nått i magen men det växte inte längre”, skrev Susanna då på sin Instagram.

Annons

Följarnas oro för höggravida Susanna

Men nu är Susanna gravid i nionde månaden och förväntas föda vilken dag som helst. På sin Instagram har hon aktivt uppdaterat sina följare om sin graviditet och under söndagen lade hon ut en video med texten:

”Det här måste du testa” #desperat #fåutungennu #babymommadance

Videon visar en höggravid Susanna som provar på alla möjliga olika aktiviteter som ska göra så att förlossningen sätts igång snabbare.

Videon som hon delade med sina Instagramföljare fick snabbt stor respons av personer som ville dela med sig av sina tips och andra som visade sin oro för bonde-Susannas otroliga aktivitet så nära inpå förlossningen.

”Jisses. Du kanske ska ta det lite lugnt så barnet törs komma ut?”, skrev en följare.

”Oj jisses ta det lugnt! Bebisen kommer komma ut! Vila och samla kraft”, skriver en annan.

En annan följare tyckte videon på Susanna som desperat försöker sätta igång förlossningen var rolig och önskar henne lycka till där det väl är dags:

”Hahaha jag dör! Jag säger bara lycka till när de väl är dags. Ut kommer han nog ska du se.”

FOTO: Showbonden/Instagram, Byrmo Carolina/TT/Aftonbladet

Annons