ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Caroline Kejbert om varför hon och Joacim Rickling inte har gift sig

09 aug, 2021 
Johanna Alm
Joacim Rickling och Caroline Kejbert
Caroline Kejbert och Joacim Rickling har varit ett par sedan de träffades i Bonde söker fru 2017.
Trots den stora kärlekslyckan har de ännu inte förlovat sig. I en intervju med Hänt avslöjar Caroline anledningen till detta.
Annons
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssagaBrand logo
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssaga

Tv-profilerna Caroline Kejbert, 31, och Joacim Rickling, 30, och deras gemensamma dotter Wilda, som föddes i januari 2019, bor tillsammans i Öresundsbro på Tuna Gård.

Turturduvornas relation inleddes två år innan dotterns födsel. I TV4-programmet Bonde söker fru föll de pladask för varandra och sedan dess har det gått fort för fram för dem.

Bondeparets egna gårdsbutik

Förra året kom den stora nyheten att Caroline och Joacim börjat renovera deras garage för att göra om det till en gårdsbutik. I september öppnades dörrarna för den lilla gårdsbutiken, som länge har varit en dröm för Caroline att driva.

”Jag har insett att jag kommer att ångra mig om jag inte testar på det här med egen butik. Det värsta som kan hända är ju att det inte funkar, och då har jag i alla fall provat”, skrev Caroline då på sin blogg.

Bonde paret väntar sitt andra barn

Inte nog med att driva sin egna gårdsbutik och att ta hand om tvååriga dottern Wilda – nu väntar paret även deras andra barn! För drygt två veckor sedan delade paret med sig av de glädjande nyheterna att de är gravida. Och även fast deras andra barn inte har fötts än så avslöjade Caroline i en intervju med Hänt att hon är sugen på ett tredje.

Annons

– Jag tycker det ska bli så spännande att Wilda ska få syskon och jag och Jocke har ju pratat mycket och vi har ju inte ens fått vårt andra barn än, men jag känner nästan att ”gud jag kan ju tänka mig tre”. Jag tycker att det ska bli kul att bli en större familj och att Wilda ska få ett syskon, sa hon då.

Caroline Kejberts avslöjande om giftermålet efter bebislyckan

Trots att paret har en dotter och ett barn till på väg så verkar det inte som ett giftermål står på deras att göra-lista inom den närmsta framtiden.

I en intervju med Hänt berättar Caroline Kejbert om sina känslor kring en möjlig förlovning med Joacim Rickling.

– Det händer så himla mycket i våra liv så vi känner att någonting måste vi bara spara på! Vi tvivlar inte på varandra och vår kärlek till varandra. Jag sa dock till Jocke häromdagen att det hade varit kul med ett bröllop och en bröllopsfest. Sen också att bära den här ringen på fingret som visar på evig trohet på något vis, säger Caroline och fortsätter:

– Men just nu känner vi inte att vi behöver det för att visa att vi älskar varandra, det hade bara varit kul. Men nu är ett till barn på g, vi håller på med butiken, det händer mycket. Nä, jag tror inte inom de närmsta två åren i alla fall. Jag har sagt att om det ska bli något frieri så ligger det på Jocke!

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4/Bonde söker fru

Annons