Caroline Kejberts nya barnbesked med Joacim Rickling

Exklusivt

Caroline Kejbert och Joacim Rickling gick tidigare i sommar ut med att de väntar sitt andra barn som förväntas att födas i januari.
I en intervju med Hänt berättar nu Caroline hur det tänker kring fler barn.

Caroline Kejbert, 31, och Joacim Rickling, 30, blev ett med svenska folket efter att ha medverkat i succéprogrammet Bonde söker fru 2017. Joacim var även en av bönderna som fått mest brev genom tiderna. Och genom sin medverkan träffade han sin stora kärlek Caroline i programmet.

Efter att de funnit kärleken hos varandra i TV4 programmet har Caroline och Joacim bott i deras gemensamma hem på Tuna Gård och för två år sedan kom deras dotter Wilda till världen. I en intervju med Hänt har Caroline tidigare berättat om deras dotter.

– Hon trivs jättebra, hon tycker att det väldigt roligt att gå i förskolan. Det har aldrig varit några problem att hämta och lämna, utan hon är väldigt glad. Det är kul för henne. Jag tror det är bra för barn att gå i förskola också, de lär sig mycket och blir stimulerade, sa hon då.

Bonde-paret väntar sitt andra barn

För drygt två veckor sedan delade paret med sig av de glädjande nyheterna att de är gravida med sitt andra barn. Det var på Carolines Instagram som hon meddelade de roliga nyheterna.

Exklusivt
FAMILJ Jenny Alversjös barn har vuxit upp – så ser de ut idag

”Nu ska jag berätta en liten hemlighet…29 april flög en stork över Tuna gård, något som inte är så vanligt har vi fått höra. En liten tanke slog oss, samma tanke som du får nu antagligen. En vecka senare fick vi veta att det stämde för i januari ökar vi på familjen och tre blir fyra”, skrev hon under en bild på den lilla familjen.

Caroline Kejberts nya barnbesked

Trots att bonde-paret inte har fått sitt andra barn ännu så berättar Caroline i en intervju med Hänt att hon kan tänka sig fler barn.

– Jag tycker det ska bli så spännande att få Wilda ska få och syskon och jag och Jocke har ju pratat mycket och vi har ju inte ens fått vårt andra barn än, men jag känner nästan att gud jag kan ju tänka mig tre. Jag tycker att det ska bli kul att bli en större familj och att Wilda ska få ett syskon, säger hon och fortsätter:

– Det är ju klart som sjutton att ett barn har mycket roligare med ett annat barn, så därför är det så fint med syskon. Jocke har ju två syskon så det är ju nästan som att de är som en grupp. För oss är familjen a och o.

Deras andra barn förväntas födas i januari nästa år.

LÄS OCKSÅ: Robinson-Emma Zetterberg om krisen med kärleken Henrik Zetterberg

LÄS OCKSÅ: Mikael Sandström i publiken på Lotta på Liseberg – berättar om dramatiska upplevelsen

FOTO: Caroline Kejbert/Instagram

SENASTE NYTT!