Därför har Caroline Kejbert tagit en paus från bloggen

Caroline Kejbert

Privat
Uppdateringarna på sociala medier och bloggen har minskat rejält den senaste tiden för Caroline Kejbert.
I en intervju med Hänt berättar hon varför.
Slå på ljud

Caroline Kejbert är mycket omtyckt av sina följare på sociala medier och av läsarna på sin blogg. Tidigare i år öppnade hon gårdsbutiken Kejbert concept, och då blev uppdateringarna färre.

Det märks inte minst på bloggen som inte fått ett nytt inlägg sedan i september. I en intervju med Hänt berättar hon hur det kommer sig.

– Ja, den där stackars bloggen, alltså, säger hon också fortsätter förklara hur det kommer sig att den fått vila en tid:

– Det är ofrivilligt skulle jag säga. Bloggen har hamnat som min sista prioritet av allt. När det gäller butiken, Instagramsidorna som vi har, min familj – då hamnar bloggen absolut sist. Den tar väldigt mycket tid, säger Caroline Kejbert.

”Tar emot att lägga ner den”

LÄS MER: Joacim Ricklings hemliga bröllopsplaner med Caroline Kejbert

Och det är inte första gången som bloggen får hamna i sista ledet.

– Jag har försökt göra ett omtag med den där bloggen sjuttielva gånger, och jag inser att jag kanske inte borde ha den. Men det tar emot att lägga ner den, så den får ligga där, säger Caroline Kejbert och fortsätter:

– Min tanke var att jag skulle komma tillbaka till den när jag kände att jag hade lite tid över. Men det finns inte, absolut inte i nuläget.

Efter uppstarten av den nya butiken minskade också uppdateringarna på Instagram, både Caroline Kejberts egna kontot, samt hennes och pojkvännen Joacim Ricklings gemensamma Bondeparet.

– Hand i hand med att vi slog upp dörrarna för butiken så började vår dotter på förskolan och jag började jobba fulltid. Det blir inte lika lätt eller inspirerande att dela med sig av dagarna då. Jag tror att många av mina följare uppskattar när jag tar promenader med Wilda och när jag delar med mig av träningstips.

Förhoppningarna inför framtiden

Eftersom att hennes vardag till en stor del består av jobb har hennes uppdateringar alltså minskat. Det här är någonting som Caroline Kejbert tänkt på, och hon hoppas kunna vara mer aktiv igen på sociala medier snart. Framför allt nu när hon börjat få hjälp.

– Mina sociala medier är en del av mitt liv och mitt jobb. Nu när jag och Matilda jobbar tillsammans så blir det en annan situation och jag får en avlastning på ett helt annat sätt. Vi lär oss tillsammans nu, jag kan inte mer än henne på något sätt utan vi startar upp det tillsammans. Det kommer vara nog vara skönt för min del också, säger hon.

En annan förändring nästa år är att gården kommer ha öppet lite mindre, vilken också frigör mer tid.

Vi får helt enkelt se om det dyker upp något nytt inlägg snart!

Bild: Privat

Läs också: Caroline Kejbert om näthatet – berättar om beslutet

Läs också: Caroline Kejberts beslut om att visa dottern Wilda på sociala medier

SENASTE NYTT!