TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carola Häggkvists återförening med exet Christian "Kicken" Lundqvist

06 aug, 2021 
Mimmi Fouchenette
Carola Häggkvist.
Carola Häggkvist var på fest hos sin ex-pojkvän som fyllde 50 år. Exet är ingen mindre än trummisen Christian ”Kicken” Lundqvist
– Det är bra att man är vän med några ex, säger han till Aftonbladet.
Annons
Amadeus Sögaards första ord om uppväxten – efter Carola och Runars svekBrand logo
Amadeus Sögaards första ord om uppväxten – efter Carola och Runars svek

Carola Häggkvist, 54, är en av Sveriges mest folkkära artister. Hon slog igenom när hon deltog i Melodifestivalen 1983 med bidraget Fångad av en stormvind. Carola var med i Let's dance i våras men blev sjuk och tvingades hoppa av tävlingen.

”Min läkare har givit mig klartecken på att jag kan vara med och närvara på finalen i ’Let’s dance nu på lördag! Det känns viktigt för mig att göra ett bra avslut. Att vara tillsammans med alla deltagare och få känna mig delaktig så gott det går och så mycket jag bara kan”, skriver hon på Instagram.

Nu verkar det som att artisten mår betydligt bättre och är ute på turné.

Carolas firande exet Kicken Lundqvist

Häromdagen hade den tidigare trummisen i rockbandet The Poodles Christian ”Kicken” Lundqvist 50-årsfest. Han hade festen på båten M/S Molly som ligger på Strandvägen i Stockholm.

– Det blir grymt. Nu ska vi ut sex timmar i skärgården, sedan blir det några stopp till, sa födelsedagsbarnet till Aftonbladet.

Annons

Kicken berättar att han ville ha festen på dagen han fyller trots att många av hans vänner har semester och inte kunde komma.

– Nu ska vi se till att alla håller hela vägen. Annars kan de nog ha kul utan mig, men jag ska se till att dricka mycket vatten. Vi har också vädret med oss. Men jag känner att man ska ha festen den dagen man fyller, trots att många är bortresta.

Gästlistan till festen var kändistät och några av gästerna som dök upp var Let’s dance-profilen Sigrid Bernson, sångerskan Lena Philipsson, artisten Martin "E-type" Eriksson och Jan Emanuel Johansson. En annan kändis som anlände till båten var Kickens ex-flickvän Carola Häggkvist.

Carolas privata avslöjande om relationen

Det var ett tag sedan Carola och Kicken var ett par men de har alltid varit goda vänner och är det än idag berättar han.

– Jo, men vi är ju goda vänner, det är bra att man är vän med några ex, haha!, säger han till Aftonbladet.

Annons

På Instagram visade Carola upp lyckan över att vara på plats på 50-årskalaset och dagen till ära delade hon med sig av ett klipp på henne och exet. I videon har de ett väldigt trevligt samtal, så pass trevligt att Kicken drar på smil-banden – något som han normalt sett gärna undviker.

Nu berättar Carola mer om privata situationen:

”’Du fick mig o le med hela munnen’ sa han efteråt. ’Och jag som inte gillar å visa mina tänder’ fortsatte han. Visst har han ett fantastiskt leende!! Hellre ett glatt leende med sneda tänder än inget alls, eller hur?”, skriver Carola.

FOTO: Sveriges Television, Magnus Sandberg/TT

Annons