Robin Bengtsson lämnar Sigrid Bernson efter semestern med sonen

Robin Bengtsson, Sigrid Bernson

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson är ett av Sveriges hetaste kändis-par och sommaren har de tillbringat med varandra. Men nu blir det ändring på den saken, för nu försvinner Robin iväg.

Robin Bengtsson, 31, och Sigrid Bernson, 32, fick upp ögonen för varandra när de dansade tillsammans i Let's dance 2019. Däremot dröjde det ända fram till julafton samma år innan de faktiskt avslöjade sin romans.

Sedan dess har mycket hänt för paret och efter en rejäl renovering har de nu gjort sig hemmastadda hemma i villan utanför Stockholm. Huset ligger i Vallentuna och består av sju rum och är 140 kvadratmeter stort. Villan har även en stor och härlig tomt på 1 151 kvadratmeter.

Under förra året var de alltså i full gång med renovering av huset och just renovering verkar vara något som paret definitivt brinner för. Nyligen la de nämligen vantarna på en båt som de har rustat upp riktigt ordentligt!

”FALSKA” Martins uppmaning till följarna efter skilsmässan

Robins son William var med på semestern

Sommaren har därför kommit att tillbringas till stor del på sjön för paret och någon som hakat på äventyren är Robins son William, 7. När William är hos sin pappa så hittar de ofta på massa lek och bus och någon som verkligen uppskattar hans närvaro är Sigrid. Flera gånger har hon nämligen uttryckt sin stora glädje över att ha William hos sig.

Sigrid har bland annat fått lära "Wille" att segla och kärleken mellan dem är ett faktum.

”Tänk att den här lilla killen dansade in i mitt liv och tog mitt hjärta med storm, har Sigrid tidigare skrivit på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sigrid Bernson, Robin Bengtsson

Sigrid och Robin dansade tillsammans i Let's dance

Karin Törnblom/TT

Robin lämnar Sigrid efter kärleksfulla semestern

Och under sommaren har man kunnat se ytterligare glädjemoment från både Sigrid och Robin när de haft Wille hos sig. Det har blivit mycket bad och lek från den nyrenoverade båten! Nyligen kunde Sigrid även avslöja ett och annat om båten, nämligen att den har fått ett namn!

”Vår Formula 233 från 1983 som vi köpte i våras och renoverade inuti själva. Det bästa vi vet är att åka ut och bada fina sommardagar eller sova i båten på någon fin ö. Jag har döpt henne till ”Ulla” eftersom det är en ”Form-Ulla”. Först var det mest på skoj, men nu har det fastnat. Så Ulla, we love ya!”, skrev Sigrid på Instagram samtidigt som hon visade upp den omfattande renoveringen.

Nu verkar det dock vara slut på det roliga och Robin är i full gång med att återgå till jobbet. Nu lämnar han till och med Stockholm och Sigrid för en spelning på Gotland!

”Ses vi på Gotland på lördag?”, skriver han på sin Instagramstory.

LÄS OCKSÅ: OTUR Hannes sjukdomskamp innan Susannas Karlssons förlossning

LÄS OCKSÅ: WOW! Christina Schollin visar upp nya drömhuset

FOTO: Karin Törnblom/TT, Hanna Franzén/TT

SENASTE NYTT!