Sigrid Bernson om lyckan i relationen med Robin Bengtsson

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson

Sigrid Bernson fortsätter att dela med sig av sin vardag på sociala medier.
Nu avslöjar hon privata detaljer om livet med pojkvännen Robin Bengtsson och vad som gör dem lyckliga.

Sigrid Bernson, 32, fann kärleken i artisten, Robin Bengtsson, 31, när de dansade tillsammans i Let´s dance 2019. Men det var först på julafton samma år som paret valde att offentliggöra sin kärlekslycka.

Vid det laget hade fansen spekulerat länge huruvida det kunde vara något mellan dem. Därför var lyckan total när det visade sig att de hade rätt. Sedan dess har mycket hänt för paret.

Sigrid Bernson och Robin Bengtssons kärleksresa

Bland annat blev paret sambos förra året, när de flyttade in i en villa i Vallentuna tillsammans. Där bor de varannan vecka tillsammans med Robins son, William, som han har från en tidigare relation med Emma Hallbygård.

Att Sigrid och William kommer bra överens står det inga tvivel om. Sedan första dagen har Let´s dance-profilen vid ett flertalet gånger lagt ut bilder med bonussonen i sina Instagram, där hon har närmare 160 000 tusen följare.

Tänk att den här lilla killen dansade in i mitt liv och tog mitt hjärta med storm”, skrev Sigrid i ett av inläggen.

Men huset är inte det ända paret har tillsammans. När de renoverat färdigt villan köpte de även en båt – som de också satte tänderna i. Resultatet visade Robin Bengtsson sedan upp på sin Instagram i mitten av juni.

I påskas hämtade jag och Sigrid Bernson upp den här skönheten! En Formula 233 från 1983 som vi tyckte hade en väldigt vacker och tidlös design. Ikväll, efter många timmars arbete med renovering invändigt, och putsning utvändigt, ska hon äntligen få doppa sig i havet”, skrev Robin då.

Sigrid Bernson avslöjar privata detaljer om livet med pojkvännen

Nu avslöjar Sigrid Bernson privata detaljer om livet med pojkvännen.

”Vår Formula 233 från 1983 som vi köpte i våras och renoverade inuti själva. Det bästa vi vet är att åka ut och bada fina sommardagar eller sova i båten på någon fin ö”, skriver 31-åringen på Instagram.

Vidare i inlägget avslöjar dansprofilen vad hon döpt båten till.

Jag har döpt henne till ”Ulla” eftersom det är en ”Form-Ulla”. Först var det mest på skoj, men nu har det fastnat. Så Ulla, we love ya!”.

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons kärlekslycka – visar privata semesterbilderna

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bernsons familjelycka med Robin Bengtsson och bonussonen William - bilderna visar

SENASTE NYTT!