Sigrid Bernsons familjelycka med Robin Bengtsson och bonussonen William - bilderna visar

Sigrid Bernson & Robin Bengtsson

Familjelyckan spirar för Sigrid Bernson.
På Instagram visar Let's dance-profilen upp härliga semesterbilder tillsammans med kärleken Robin Bengtsson och bonussonen William.
Minns du kärleksparen från Let's Dance
Slå på ljud

Robin Bengtsson, 31, är en av Sveriges främsta musiker och har genom åren bjudit på hits som I can´t go on och Take a change. Under våren 2019 bytte Robin dock ut musikscenen mot dansgolvet och var med och tävlade i det folkkära programmet Let´s dance.

Där dansade han tillsammans med Sigrid Bernson, 32, och snabbt upptäckte både tittare och kollegor att de hade väldigt bra kemi. Under tävlingens gång växte kärleken mellan paret och många undrade ifall de var ett par eller inte.

Enligt paret själva så var de inte tillsammans under Let's dance, men efter programmet fortsatte de umgås och i december samma år valde Sigrid och Robin att gå ut med deras kärlek och fansen jublade av glädje.

Sedan Let’s dance-tiden har det hänt en del för paret. Bland annat har de köpt ett hus och under sommaren har paret tillbringat tid ute i skärgården med nya båten – som det gladeligen delat med sig utav på sina respektive sociala medier.

Sigrid Bernsons stora lycka med Robin Bengtsson och bonussonen William

Robin har sedan tidigare sonen William, och att han och Sigrid kommer bra överens är det inga tvivel om. På Instagram har Sigrid lagt upp bilder på när hon, Robin och William firade midsommar ute i skärgården tillsammans och nyligen publicerade hon också två bilder från när trion var ute och paddlade.

Önskar jag började SUPa tidigare!!! Fan vad nice det är. Grym morgonträning eller härlig badlek. Våra är uppblåsbara, så de går ner i en ryggsäck. Bra eftersom jag envisas med att ha med den på båten också”, skrev hon då under bilder från dagen.

Robin Bengtssons barnbesked med Sigrid: ”Jag älskar barn”

Sigrid har tidigare berättat om hur mycket hon tycker om att få vara en del av Williams liv. Och kanske blir det ett syskon i framtiden? I en intervju med Hänt berättade dock Robin att det inte är aktuellt med fler barn i dagsläget.

– Men vi får väl se vad som händer i framtiden. Jag älskar barn, sa han då.

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Robin Bengtsson med Sigrid – efter kärlekssemestern

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bernsons stora lycka med Robin Bengtsson och bonussonen William

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN