Därför saknas Robin Bengtsson med Sigrid – efter kärlekssemestern

Robin och Sigrid

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson har minst sagt haft en kärleksfull semester ihop. Men nu efter flera veckor tillsammans saknas Robin från Sigrid, varför då?
Hänt reder ut!

Slå på ljud

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson har en kärlekshistoria som inte tillhör vanligheterna. De träffades inte via nätet eller gemensamma vänner – utan i Let's dance 2019 då de två dansade tillsammans. Under tävlingens gång växte kärleken mellan paret och fansen undrade nyfiket ifall det var så att de var ett par eller inte.

Och mycket riktigt! I december 2019 valde turturduvorna tillslut att gå ut med en kärleksfull bild och bekräfta kärlekslyckan. Fansen var i extas och sedan Let's dance har det hänt mycket för paret som hus och olika lyxköp! Nu på sommaren har de exempelvis åkt ut i skärgården med nya båten och haft semester ihop, men nu har Robin meddelat att han lämnar Stockholm plötsligt. Varför då? Hänt har svaret!

Robin Bengtssons och Sigrid Bernsons kärlekssemester

Robin och Sigrid har efter Let's dance köpt hus, belägget i Stockholm i Vallentuna. Under coronapandemin har de renoverat huset som nu står klart. Efter renoveringen var det dags att slå på stort igen, tidigare i våras beslöt de sig nämligen för att köpa en båt. Och det är minst sagt en lyxig sådan!

Sedan båtköpet har de renoverat och gjort i ordning båten och har under sommaren semestrat ute i skärgården. Under tiden har de flitigt delat med sig av semesterbilder på Instagram och det ser minst sagt lyxigt ut!

På bildspelet ovan syns Sigrid och Robin fira midsommar tillsammans ute i skärgården och på den nya båten.

Även Robin har uppdaterat flitigt med bilder när de befunnit sig på båten, flera bilder består av Sigrid och Robins son.

”En helt fantastisk dag, en sån där som man vet att man kommer se tillbaka på i höstrusket. Och troligtvis minnas hela livet”, skrev Robin till bildspelet.

Därför saknas Robin Bengtsson med Sigrid Bernson

Robin Bengtsson jobbar som musiker och är en av Sveriges främsta artister. Du minns väl exempelvis när han vann Melodifestivalen 2017 med låten I can't go on?Trots framgångarna har det dock varit ett tufft föregående år för artisten. På grund av den rådande coronapandemin tvingades Robin, likt många andra artister ställa in spelningar och konserter.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men med numera lättade restriktioner och publik är Robin tillbaka på scenen igen. Och det är anledningen till att han inte längre är på semester med Sigrid. På Instagram delar han nämligen nu med sig av bilder när han är påväg till Boden för en spelning på Western Farm i staden.

FOTO: Instagram

”Mot Boden”, skriver Robin på Instagram.

All lycka till Robin!

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!