TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Christina Schollin visar upp nya drömhuset på tomten

04 aug, 2021 
Christina Schollin
Christina Schollin och maken Hans Wahlgren har bott hela sitt vuxna liv ute på Norra Lagnö.
Nu visar hon upp nya huset på tomten – som hon så länge drömt om.
”I sex år har jag drömt om detta”, skriver hon.
Annons
Så såg Christina Schollin ut som ungBrand logo
Så såg Christina Schollin ut som ung

Christina Schollin, 83, har haft en karriär som många drömmer om. Hon har haft flera framgångar som skådespelare och artist, du minns säkerligen Christina Schollin som karaktären Lydia Ekdahl i den prisbelönta filmen Fanny och Alexander eller som huvudrollen i filmen Änglar finns dom?.

Hon och maken Hans Wahlgren har fyra barn tillsammans, Peter Wahlgren, Niklas Wahlgren, Pernilla Wahlgren och Linus Wahlgren. Detta innefattar att de har en stor familj och många barnbarn – och det är här Christina Schollins nya projekt kommer in. Hennes dröm har nu nämligen gått i uppfyllelse! Faktum är att det byggs ett till hus på tomten på Norra Lagnö där hon och Hans bor – detta så att det kan bli fler sovplatser för familjen vid besök.

Christina Schollin om kärleken till Björkhaga på Norra Lagnö

Christian och Hans har bott ute på Norra Lagnö i hela sitt vuxna liv. De bor på Björkhaga och visst ser vi ofta Pernilla Wahlgren med syskonen ute på ön. Vi kunde bland annat se större delar av familjen fira midsommar tillsammans på makarnas brygga.

Annons

På bilden ovan syns Pernilla och pappa Hans tillsammans under midsommarafton. På midsommardagen fyllde han år och Pernilla skrev: ”I dag fyller han år! Min älskade pappa! Evigt ung & snygg trots sina otroliga 84 år på jorden! Min stora manliga förebild, & den roligaste, snällaste, gulligaste och mest kärleksfulla & omtänksamma pappa & morfar man kan ha!”

Pernillas son Benjamin Ingrosso, 23, har även tillägnat låten Det stora röda huset till sina morföräldrar och deras hus.

När Christina Schollin gästade Framgångspodden, något Hänt rapporterat om tidigare berättade hon om Björkhaga.

– Björkhaga som han sjunger om. Det är vårt livsverk, våra barn är vårt livsverk, sa Christina Schollin då följt av:

– Allt som betytt något för våra barn i deras uppväxt betyder likadant för barnbarnen. Det är stort, jag blir rörd när jag tänker på det.

Annons

Christina Schollins nya hus byggs på tomten: ”Drömt om detta”

Vid sidan av livet med barn och barnbarn är Christina även influencer och har över 90 000 följare på Instagram. Där uppdaterar hon dagligen med bilder från tillvaron. Och denna gång var inget undantag då Christinas nya drömhus börjar ta form.

”Mitt dröm-projekt börjar ta form. Ett nytt hus på tomten! I sex år har jag drömt om detta - och nu sker det!!! Nu väntar jag bara på att bygg-killarna ska komma tillbaka från semestern”, skrev Schollin om nya huset.

FOTO: KANAL 5 / SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT

Annons