Familjen Parneviks tydliga markering mot Filip Lamprecht

Filip Lamprecht och Parnevik

I juni bekräftade Peg Parnevik uppbrottet med Filip Lamprecht. Men vad som gjorde att paret gjorde slut har inte offentliggjorts.
Men utifrån Filip Lamprechts Instagram går det att se att ingen i Parnevik-familjen följer honom på sociala medier medan han följer flera i familjen.
Här är 5 saker du vill veta om Filip Lamprecht
Slå på ljud

Filip Lamprecht, 24, och Peg Parnevik, 25, hade varit ett par i flera år innan de valde att bryta upp. I flera månader spekulerade följarna om det var så att de gått skilda vägar, och tillslut valde Peg Parnevik att bryta tystnaden i sin egen podcast Pillowtalk som hon har ihop med systern Penny Parnevik, 24.

Där förklarade Peg att de två valt att göra slut och att hon idag mår mycket bättre än vad hon gjorde för ett par månader sedan. Anledningen till uppbrottet är ännu inte känt men Peg har konstaterat för lyssnare till podden att de två är vänner. Men utifrån Filip Lamprechts Instagram går det att se att ingen i Parnevik-familjen följer honom på sociala medier medan han följer flera i familjen.

Filip Lamprechts & Peg Parneviks uppbrott – slut under Let's dance

Filip Lamprecht var en av deltagarna i Let's dance och det gick så pass bra att han vann hela tävlingen tillsammans med Linn Hegdal. Han var en solklar tittarfavorit och dansade sig igenom tävling för tävling med bravur.

I början av programmet så fanns Peg Parnevik där som ett stöd för Filip, hon publicerade bilder på honom och förklarade sin stolhet att han dansar i programmet. Men desto mer tiden gick i programmet såg vi mindre och mindre av Peg och Filip tillsammans.

Peg Parnevik fick även utstå en del hat på sociala medier under tiden och uttryckte sitt missnöje över produktionen i Let's dance, som enligt artisten ska ha skämtat på hennes bekostnad.

Och i juni kom beskedet – att de två valt att gå skilda vägar. Detta efter att Filip inte nekat Peg Parnevik som ex i en intervju med P3 Sveriges Radio. Kort efter gick Peg ut i podden och förklarade uppbrottet.

– Jag kan gå in lite på detaljer och säga att det som har hänt stannar mellan mig och Filip, berättade Peg.

Familjen Parneviks markering mot Filip Lamprecht på sociala medier

Filip har varit en del av familjen Parnevik i flera år. Han har bland annat medverkat i serien Parneviks på TV3 och förekommit i både Jesper och Mia Parneviks sociala medier.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men nu går det att utläsa att ingen i Parneviks-familjen följer Filip på sociala medier längre – detta trots att Mia Parnevik i början av Let's dance önskade Filip lycka till och uppmanade folk att rösa på honom i danstävlingen.

Filip däremot följer fortfarande bland andra Mia, Jesper, Penny och ex-flickvännen Peg Parnevik på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Bingolottos ursäkt efter missen i förra helgens program

LÄS OCKSÅ: Hollywoodfrun Gunilla Persson och dottern Erika lämnar USA

FOTO: Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT / TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN