Filip Lamprechts bild från semestern får följarna att jubla: ”Grattis”

Efter att ha vunnit Let's Dance tidigare i vår och uppbrottet från ex-flickvännen Peg Parnevik har nu Filip Lamprecht tagit en välförtjänt semester. Tillsammans med mamma Kristin Kaspersen lämnade han Sverige för Norge, något som fått följarna att jubla.

Filip Lamprecht, 24, är son till tv-profilen Kristin Kaspersen, 52, och genom sitt medverkande i Let's Dance tidigare i vår tog han sig in i svenska folkets hjärtan.

Hans turbulenta förhållande med numera ex-flickvännen och artisten Peg Parnevik, 25, har skapat stor uppståndelse hos ex-parets följare och i media. Särskilt efter romansryktena mellan Filip och danspartnern Linn Hegdal under årets säsong av Let's Dance. För drygt en månad sedan bekräftade både Filip och Peg deras uppbrott och deras drygt fem år långa förhållande var således över.

Efter uppbrottet lämnade Filip Lamprecht Stockholm

Efter uppbrottet har Filip fokuserat på sina vänskapsrelationer. För honom bjöd ju Let's dance på mycket mer än bara en vinst. Han vekar minst sagt ha fått vänner för livet genom TV4-programmet, vilket han även sa under resans gång och som kunde konstateras då Filip spenderade några dagar i Järvsö tillsammans med bland andra Keyyo, Linn och mamma Kristin.

FAMIJELYCKA Samir Badran och Julia Sundqvist visar upp nya tillskottet

Efter återhämtningen från Let's Dance i huset på Järvsö tillsammans med vännerna lämnade Kristin och Filip Sverige och befinner sig nu i Norge för att hälsa på släkten. Både Kristin och Filip har både norskt och svenskt medborgarskap eftersom Kristins pappa, Kjell Kaspersen, är norsk medborgare.

Följarna jublar efter Filips bild

I en uppdatering på Filips Instagram delar han med sig av resan till Norge tillsammans med mamma Kristin:

”Nu testar vi på husbilssemester och kan meddela att efter några timmar och ett covid test senare är vi framme i Norge och har till vår förvåning inte tagit kol på varandra ännu!”

Let's Dance-vinnarens bild har fått följarna att jubla eftersom att det tidigare varit svårt att komma in i Norge från Sverige på grund av rådande omständigheter, dock har inreseförbudet slopats nu och Utrikesdepartementet avråder inte längre resor in till Norge.

Under Filips Instagrambild fylldes kommentarsfältet av glädjande kommentarer:

”Härligt önskar er lycka till på husbilssemester”, skrev en följare.

”Grattis, att ni kom in i Norge! Njut av semestern!” Fyllde en annan person i.

En annan önskar mamma och son en trevlig semester: ”Ha en trevlig semester.”

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckberg visar upp nyrenoverade miljonvillan – bilderna visar

LÄS OCKSÅ: Elisa Lindströms besked i karriären – efter turbulenta våren

FOTO: Filip Lamprecht/Instagram

SENASTE NYTT!