Därför tog det slut mellan Filip Lamprecht och Peg Parnevik – allt vi vet

Peg Parnevik och Filip Lamprecht var ett par i drygt 5 år men har nu gjort slut

För drygt två veckor sen stod det klart att Filip Lamprecht och Peg Parnevik har gjort slut. Här är allt vi vet om deras uppbrott.
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut
Slå på ljud

Det var under årets säsong av Let's danceFilip Lamprecht, 24, medverkade som ryktena kring ett möjligt uppbrott mellan honom och Peg Parnevik, 25, började florera, något som de däremot förnekade.

Men, under en intervju där Filip gästade P3 med: Sara Klintberg och Ison Glasgow beskrevs Peg som hans ex, något som Filip bekräftade.

– Hur länge tror du att du och ditt ex kommer att vara kopplade till varandra? Hur länge tror du att det kommer att vara och vad måste man göra för att bryta den storylinen? frågar programledaren Ison Glasgow varpå Filip svarar:

– Alltså, jag vet faktiskt inte. Jag tror bara... jag vet inte om man ska försöka bryta det, det får bara vara som det är. Där har man märkt att man inte ska ta åt sig för mycket. Jag har lätt att stänga ute allt det där. Peg är otrolig på det också. Det är synd att hon behöver göra det, men hon har ju alltid fått väldigt mycket hat från folk och folk som har skrivit elakt. Det är så jävla tråkigt att det är så, svarade Filip då.

Filips kommentar i Intimt med Björken

Faktum är att många misstänkte att det var slut redan långt före Filips avslöjande i radio. Det var när han gästade Martin Björks Youtube-serie Intimt med Björken som han fick frågan om hur det låg till mellan honom och Peg. Filips svar var då aningen osäkert.

Martin frågade då om de verkligen är ihop fortfarande. Och Filip nickade. Martin skrattar då och undrar om det verkligen är så.

– Jo jo, absolut. Så att, det är jättebra, sa Filip tvärt.

Pegs ord om uppbrottet från Filip Lamprecht

Pegs sida av uppbrottet fick vi höra nyligen i hennes podcast Pillowtalk som hon har tillsammans med systern Penny Parnevik, 24.

– Jag älskar Filip och kommer alltid göra det, han känner samma. Vi hörs hela tiden. Det som är så sjukt är att... jag trodde aldrig jag skulle säga det här men jag är lyckligare än någonsin, sa hon då i podden.

Peg valde däremot att inte gå in på detaljer om uppbrottet och menade att det som har hänt kommer stanna mellan de två.

– Jag vet vad som hände, Filip vet vad som hände, alla som jag bryr mig om som älskar mig och Filip vet vad som hände. Det räcker för mig, att de vet vem jag är på riktigt, sa Peg.

Penny Parneviks uttalande om situationen

Efter att ex-paret bekräftade sitt uppbrott har systern Penny gått ut och stöttat Peg offentligt:

– Jag tycker att du är lyckligare än någonsin och jag älskar Filip, han var som en bror till mig men jag tycker du är bättre utan honom och ingen vet sanningen om det. Det är min åsikt, du behöver inte stå fast vid det, du är bra vän med honom, sa Penny Parnevik.

Efter det bekräftade uppbrottet förenades Filip med Let’s Dance-kollegorna Linn Hegdal och Keyyo i Järvsö och Peg har lagt ut flertalet bilder på en och samma kille på Instagram. Hans identitet är i nuläget oklart men av bilderna att döma så verkar de trivas bra ihop.

Peg Parnevik har lagt ut flertalet bilder på den mystiska mannen. FOTO: Instagram

Gjorde slut för en längre tid sedan än vad fansen vet

I ett avsnitt av podcasten Pillowtalk berättade Peg att det var ett tag sedan som hon och Filip gjorde slut. Men att det var först då som de går ut med det till offentligheten. Hon berättade också att hon har förståelse kring att hennes följare tror att hon gått vidare oerhört snabbt. Men i själva verket hade det ju redan varit slut med Filip i flera veckor.

Hon sa att det kommer vara så att hon lägger ut bilder på killar hon dejtar, men att hon inte kommer dölja hennes dejtingliv på hennes sociala medier.

Nu har Peg däremot bekräftat identiteten på den mystiska killen som hon synts med. I nuläget är de inte ett par utan de dejtar.

LÄS OCKSÅ: Linn Hegdal berättar om resan till Järvsö med Filip Lamprecht

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks avslöjande efter pussbilderna

FOTO: Youtube, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN