Bianca Ingrossos uppmaning till Pernilla Wahlgren – efter sexsnacket

03 aug, 2021 
Bianca Ingrosso och Pernilla Whalgren

Bianca Ingrosso väljer nu att säga till Pernilla Wahlgren att sluta berätta så mycket om sitt sexliv med sin nya kille Christian Bauer. Detta berättar Pernilla själv om i sin podcast Wahlgren & Wistam.
– Nu räcker det, säger Pernilla.

Annons
Så träffades Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Så träffades Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Pernilla Wahlgren, 53, syns titt som tätt i både tv-sammanhang och på scenen. Förutom vara en av Sveriges främsta tv-personligheter i sitt program Wahlgrens värld så är hon en framgångsrik artist. Hon har gjort succé med sin show Kort, glad och tacksam och syns även som en av panel-medlemmarna i Masked singer i TV4.

Hon har även i våras hittat kärleken på nytt i Christian Bauer och visar upp honom flitigt på sociala medier. Hon nämner även ett och annat om den nyfunna pojkvännen i sin egen podcast Wahlgren & Wistam där hon pratar om alltifrån sexliv till barnens framgångar. Vilket har fått dottern Bianca Ingrosso, 26, att reagera, nu ber hon sin mamma nämligen att sluta sexskryta avslöjar Pernilla själv.

Pernilla Wahlgrens kärlekssemester med Christian: ”Min sexiga”

Pernilla har under större delarna av sommaren befunnit sig i Spanien, närmre bestämt i Marbella där hon har ett hus som hon döpt till Casa Rosa. Med henne på resan har sonen Theo Wahlgren varit men även såklart kärleken Christian.

Annons

Och Pernilla har inte varit snål att dela med sig av bilder på de två tillsammans, hon har både publicerat filmer och bilder på de två. Med en bild valde hon att hylla Christian rejält.

Till bilden skrev Pernilla bland annat: ”Vi två är så otroligt lika & olika på samma gång, vilket gör att vi inte bara kompletterar varandra. Vi tillför också så otroligt mycket i varandras liv! Jag troooor att han tycker att den här lilla Tjäjen tillfört en hel del skratt & glädje i hans liv, sedan jag kom in i hans. Och han i mig . MITT menar jag. Du & jag Mr Bauer. Jag älskar dig, min sexiga lilla Skärgårds-hunk..!”

Bianca Ingrossos uppmaning till Pernilla Wahlgren: ”Det räcker”

I det senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam berättar Pernilla att Bianca bett henne sluta prata om sitt sexliv och sluta ”sexskryta” så mycket.

– Plus att Bianca sa mamma nu får du alltså chilla i podden med sexsnack och allting, nu räcker det, säger Pernilla och fortsätter:

Annons

– Så jag har lovat henne att inte prata någonting om mitt sexliv. Mitt icke befintliga sexliv kan vi ju säga här i podden för att lugna unga lyssnare, nej det klart jag inte har ett icke befintligt. Det vore jättetråkigt. Men ja ska inte prata om det, jag ska inte sexskryta, det är nog med det nu, det är nog med det, avslutar Pernilla.

FOTO: Youtube/ Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

Annons