Peg Parnevik om sista tiden i relationen med Filip Lamprecht

Peg Parnevik och Filip Lamprecht

Peg Parnevik och Filip Lamprecht gjorde slut tidigare i år. Men nu kommer Peg med ett nytt avslöjande om sista tiden i relationen.
– Så är man kvar alldeles för länge även fast det kanske inte är 100 procent rätt, säger Peg Parnevik.

Peg Parnevik, 25, och Filip Lamprecht, 24, höll ihop i flera år. Men det var i juni vi nåddes av beskedet att de valt att göra slut, detta efter månaders av spekulationer av följare. Det var Peg Parnevik som tillslut bekräftade uppbrottet i sin egna podcast Pillowtalk som hon driver med sin syster Penny Parnevik, 24.

– Jag älskar Filip och kommer alltid göra det, han känner samma. Vi hörs hela tiden. Det som är så sjukt är att... jag trodde aldrig jag skulle säga det här, men jag är lyckligare än någonsin, sa Peg då.

Avslöjar
NY KÄRLEK! Matildas ord efter uppbrottet med Sami

Därför tog det slut mellan Filip och Peg – syster Pennys hårda ord

När Peg berättade om uppbrottet så gick hon inte in på detaljnivå, men berättade att hon och Filip kommer att fortsätta vara vänner och att de inte har något emot varandra.

Hon var tydlig med att poängtera att det som hänt ”stannar mellan mig och Filip” som hon uttryckte i podcasten.

Men varför tog det slut? Hänt har tidigare rapporterat om uppbrottet, och faktum är att det ännu inte är känt om varför paret gick skilda vägar efter så många år.

Systern Penny var dock snabb med att ge sin syn på uppbrottet och uttryckte då att det inte är synd om Filip som många tycker, enligt systrarna.

– Alltså förlåt men det är noll synd om Filip, men aja, sa Penny då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Peg Parneviks nya avslöjade om relationen med Filip

Peg Parnevik har nu börjat träffa en ny kille, med namn Jesper Niklasson. Han är musikproducent och har synts umgås med Peg under den senaste tiden.

Peg Parnevik och musikproducenten har bland annat visat upp intima kärleksbilder.

”My heart”, kommenterade Peg Parnevik på en bild som Jesper publicerat på Instagram.

I veckans avsnitt av Pillowtalk ger Peg ett nytt avslöjande om relationen med Filip. Peg och Penny pratar nämligen om relationer om varför det inte funkar, det är då Peg kommer till en ny insikt.

– Att man älskar så mycket men det är så himla turbulent, så håller man kvar, och ibland så fastnar man där. Håller fast så hårt för att man är lite rädd för vad andra ska tycka, vad händer om det är över, säger Peg och fortsätter:

– Så är man kvar alldeles för länge även fast det kanske inte är 100 procent rätt, det ska nog inte vara såhär upp och ner om det är ”the one”.

– Så blir man chockad och wow ”det här var inte the one”. Jag minns när vi pratade om det första gången, då var jag och Filip tillsammans. ”Fan va det låter som Filip”, avslutar Peg.

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtssons förändring med Sigrid – efter kärlekslyckan

LÄS OCKSÅ: Filips starka ord till Keyyo efter resan

FOTO: TV4

Senaste nytt