TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Filip Lamprechts starka ord till Keyyo – efter resan tillsammans

21 jul, 2021 
Keyyo och Filip
Filip Lamprecht och Kristina ”Keyyo” Petrushina var på en resa tillsammans i början av juli med flera gemensamma vänner.
Efter resan skrev Filip Lamprecht ett par starka ord i ett inlägg på Instagram.
”Människor som får en att må bra”, skriver Filip.
Annons
Kristina ”Keyyo” Petrushina om flytten från Ryssland till SverigeBrand logo
Kristina ”Keyyo” Petrushina om flytten från Ryssland till Sverige

Filip Lamprecht, 24, och Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, medverkade i Let's dance tillsammans. Säsongen gjorde stort intryck hos tittarna och det var just Filip som kammade hem vinsten tillsammans med Linn Hegdal, 25.

Efter vinsten har Filip synts umgås med flera vänner och tagit semester. På sociala medier har han uppdaterat om fest, middagar och ledighet. Han har dessutom umgåtts en hel del med Let's dance-deltagare, det råder ingen tvekan om att programmet ger vänner för livet. Efter sin resa till Järvsö med bland andra Keyyo valde Filip dessutom att skriva ett par starka ord om vännerna.

Keyyo om relationen till Filip Lamprecht efter Let's dance 2021

Keyyo slutade på en tredje plats i Let's dance efter att ha fått komma tillbaka i tävlingen – då Carola Häggkvist hoppade av. Men karriären tog fart långt innan dansprogrammet. Hon startade nämligen på Youtube där Keyyo i skrivande stund har över 300 000 prenumeranter.

Annons

Hon har dessutom gjort flera serier som Keyyo med Rheborg i Ryssland och 1/2 rum och kök på SVT. Nyligen sommarpratade hon dessutom i P1 och har fått enorm respons på sitt sommarprat.

”Det är skrivet rakt från hjärtat. Jag hoppas verkligen att ni vill lyssna. Ett stort tack till Fredrik, Girilal, mamma, Dennis, Evelina, Hampus, Erika, Bibi, med flera, för er talang, pepp längst vägen och kompetens. Ni är alla supermänniskor”, skrev Keyyo om sommarpratet.

Även om sommarpratat inte handlade om Let's dance så har Keyyo fått vänner för livet efter programmet, och en av de är Filip Lamprecht. I en tidigare intervju med Hänt förklarade hon hur relationen är.

– Vi är jättebra kompisar och hänger, hela gänget hänger, sa Keyyo då.

Filip Lamprechts starka ord till Keyyo – efter resan tillsammans

I sommar har Filip rest till Järvsö, ett ställe som betyder mycket för honom. Tillsammans med vänner och andra Let's dance-deltagare delade han med sig av bilder från resan på sociala medier. Några som var med på resan var bland andra Linn Hegdal och Keyyo.

Annons

Till bilden skrev Filip ett var välvalda ord om resan:

”Hemma från årets första roadtrip till Järvsö! Har varit väldigt hektiskt senaste tiden och har varit så fantastiskt värdefullt att få några dagar att skratta, vila, njuta och återhämta mig lite och ännu bättre att få göra det med människor som får en att må bra! Nu bär det av mot Oslo för att hälsa på norska släkten! Puss och kram.”

Flera följare kommenterar Filips lycka, en skriver: ”Människor som du mår bra av att umgås med har du gjort dig förtjänt av. Njut av det positiva i livet.”

En annan skriver: ”Låter underbart & ser ut till å ha de gott mysigt & trevligt ut.”

FOTO: Anders Wiklund/TT

Annons