Sanna Nielsens glädje i hemmet med Joakim Ramsell

Sanna Nielsen har varit fåordig om graviditeten.
Nu bryter dock sångerskan tystnaden om privatlivet med sambon Joakim Ramsell.
"Sååå glada", skriver hon i ett inlägg på sin Instagram.

Sanna Nielsen, 36, är just nu inne på sin sjätte säsong som programledare för SVT:s enormt populära musikprogram, Allsång på Skansen. Till denna säsong har dock 36-åringen från Skåne fått med sig en liten sidekick – i form av en liten bebis liggandes i magen.

Nielsen: Nu väntar största och finaste äventyret

I ett inlägg som sångerskan publicerade på sin Instagram på mors dag meddelade hon att hon och sambon Joakim Ramsell, 48, väntar parets första barn. I inlägget skrev Nielsen följande:

Kan inte riktigt förstå att det här på riktigt än… Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel.”

Att kombinera programledarjobbet med att ha en bebis i magen är inget som Sanna Nielsen ser något problem med.

– Sen så är det här min graviditet och jag tänker att jag mår jättebra och vi mår jättebra. Så då är det fantastiskt att få ta med sig den här på ett litet äventyr, sade sångerskan i en intervju med Aftonbladet.

I en intervju med samma tidning berättade Per Rådelius, projektledare på SVT och för Allsång på Skansen, att kanalen är måna om Sannas hälsa.

– Vi är naturligtvis fullt medvetna om att man inte orkar lika mycket när man är gravid. Jag har nästan dagligen kontakt med henne och frågar och vi avväger hela tiden, och vi är mycket måna om att det viktigt att hon orkar och att hon får sina pauser, sade han.

Visar upp stora glädjen på Instagram

Men det är inte bara musik och att vara gravid som gäller i Sanna Nielsen liv, utan hon försöker även hinna med lite hemarbete också.

I ett inlägg som programledaren lagt upp på sin Insta-story visar hon nu stolt upp en bild på ett hemmagjort utebord.

När vårt utebord gick i tusen bitar i vintras när snön föll ner från taket så bestämde vi oss för att vi denna sommar skulle göra ett eget bord av det som blev kvar.”, skriver hon och fortsätter:

Nu är det äntligen klart och jag är sååå glad att vi gjorde det! Eller vi… det är faktiskt bara Jocke som fixat, men jag har hejat på. Så nöjda!”.

LÄS MER: Allsång på Skansen-profilen Sanna Nielsens mörkande om graviditeten

LÄS MER: Sanna Nielsens stöd från kärleken Joakim Ramsell bakom kulisserna

SENASTE NYTT!