LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristin Kaspersen öppnar upp om rädslan för färjor – efter tragedin

21 jul, 2021 
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen har varit på husbilssemester och beskriver det som en dröm.
Men det finns en sak som hon varit rädd för länge – vilket hon nu berättar om.
”Min rädsla har jag burit länge”, skriver hon på Instagram.
Annons
Fem saker du inte visste om Kristin KaspersenBrand logo
Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen, 51, började sin karriär i början av 90-talet och sedan dess har det rullat på med TV- produktioner. Förutom att programleda själv så har hon dessutom vunnit Let's dance 2019 tillsammans med Calle Sterner, duon blev en riktig tittarfavorit och Kristin har fortsatt dansa efter programmet.

Utöver det så har hon även en podcast som heter Nyfiken på, där bjuder hon in gäster för att samtala och har även där hyllats för sin personlighet. Men nu har Kristin gjort något hon drömt om länge. Tv-profilen har nämligen åkt ut på en härlig husbilssemester, men det var även under resan hon stötte på sin största rädsla berättar hon.

Kristin Kaspersens husbilssemester: ”Varit en dröm länge”

Kristin har befunnit sig på en längre semester, denna gång i en husbil som hon beskriver som väldigt roligt och passande då hon älskar att kunna vara spontan i resandet. På Instagram har hon delat med sig av flera bilder och beskriver den stora lyckan.

Till bildspelet skriver Kristin: Två veckor av husbilssemester är snart över. Att semestra med husbil har varit en dröm länge. Jag älskar att komma nära naturen, att kunna vara spontan i mitt resande och uppleva nya och gamla platser likväl som umgås med nya och gamla vänner. De här veckorna har varit precis så. Jag har gjort Oslo-västkusten-Gotland och snart är jag tillbaka hemma igen. Jag har vaknat upp med soluppgången och vissa kvällar somnat med solnedgången utanför fönstret”, skriver Kristin och fortsätter:

Annons

”Jag har sovit som en prinsessa. Sängen så galet skön och med fönstret precis bredvid mig har det fläktar skönt och utsikten… ja ni ser ju bilderna. Så tacksam jag tog tag i drömmen och upplevde den. Älskar äventyr! Det är absolut inte sista gången jag åker på husbilssemester, det här var bara den första. Nu fortsätter semestern på annat sätt och nya platser ska upplevas.”

Kristin Kaspersen om sin stora rädsla för färjor – efter tragedin

Men under husbilssemestern så öppnade Kristin även upp sig om sin stora rädsla som är att åka färja, en månad innan Estoniakatastrofen på 90-talet åkte nämligen Kristin färjan. Det är på Instagram hon tv-profilen delar med sig om känslorna att åka färja igen.

”För att komma över rädslor behöver man ibland utmanas. Min rädsla är att åka färja. Något jag bestämt mig för att komma över. Jag åkte Estonia en månad innan den sjönk. Så min rädsla har jag burit länge. Men inser också det är en gammal sanning. Inte dagens. Imorse vaknade jag av ett sms att färjan är försenad pga tekniskt fel. Hmmm... först rädd... sen började jag välja andra tankar. De var ju tur de upptäckte felet och att det nu är fixat.”, skriver Kristin.

FOTO: TV4

Annons