AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Karl Fredrik Gustafsson om att skaffa barn med maken Petter

20 jul, 2021 
karl fredrik och petter
Karl Fredrik och maken Petter har gjort succé med programmet Karl Fredrik på Österlen.
I en intervju med Hänt berättar Karl Fredrik nu om hur de håller kärleken vid liv i allt jobb och tankarna på barn med Petter.
– Jag brukar säga att vi bor som i en cirkus, säger Karl Fredrik.
Annons
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Karl Fredrik på ÖsterlenBrand logo
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Karl Fredrik på Österlen

Karl Fredrik Gustafsson och maken Petter Kjellén är i full gång med en ny säsong av Karl Fredrik på Österlen. Just nu pågår inspelning av säsong tre och makarna har fullt upp av jobb.

I en intervju med Hänt berättar Karl Fredrik om tankarna på barn och hur han och Petter håller kärleken vid liv mitt i allt jobb.

– Jag är överallt och ingenstans, både hjälper till att stötta personalen och vägleder. Vår senaste strategi är att jobba mer tillsammans, dels för att vi tycker om att vara tillsammans – då det ofta blir bra när vi gör saker ihop, säger Karl Fredrik.

Karl Fredrik: ”Vi bor som i en cirkus”

Karl Fredrik och Petter som driver Karl Fredrik på Eklaholm har fullt upp sju dagar i veckan. De har 1000 gäster per dag och Karl Fredrik beskriver det som ett nöjesfält och mitt bland jobb och kunder bor även Karl Fredrik och Petter.

– Vi bor ju mitt i allt, jag brukar säga att vi bor som i en cirkus. Som ett nöjesfält – och vi bor mitt i!

Annons

Hur är det att jobba dygnet runt med sin partner?

– En del av det eviga livspusslet. Sjävklart att det praktiska fungerar, men jag tänker att det är viktigt att det inte får bli för praktiskt. Att inte bara prata företag och ekonomi, vi är väldigt duktiga på att drömma ihop, säger Karl Fredrik och fortsätter:

– Vi jobbar mycket och det går bra. Det kan handla om mer tid och att man drömmer om mer tid tillsammans. Och det skulle jag säga att vi gör, vi drömmer om att vara lite lediga. Tips från oss är att ha gemensamma visioner.

Karl Fredrik om att skaffa barn i framtiden med Petter

Karl Fredrik och Petter är nyförlovade och har planer på ett större bröllop nästa år. Barn har de även haft i tankarna – men är inget som de tar för givet.

– Det här med barn har man väl haft i bakhuvudet, men vi lever ett väldigt härligt liv men hjulen snurrar fort. Det är inte bara så att vi går runt och fluffar blommor i en trädgård, med ett sådant här stort företag har vi många kunder att ta hand om.

– Just nu tror jag inte att vi är redo för barn, utifrån den livssituation vi har. Men vi drömmer säkert om det och inom ett par år, men det är inget som vi tar för givet. Det är något som framtiden får utvisa, det man även ska säga när man pratar barn är att det är ingen rättighet man har.

FOTO: HILLERGREN ANDREAS/Aftonbladet

Annons