Bianca Ingrossos semester i lyxvillan på Mallorca – så mycket kostar den

Efter att ha tillbringat två veckor i Stockholms skärgård har Bianca Ingrosso nu styrt om kosan till Mallorca. Men standaren på boendet är ingenting hon valt att sänka – tvärtom så har hon nu uppgraderat till en ännu lyxigare villa.
Slå på ljud

Hela Sverige går nu på semester och det är inget undantag för den hårt arbetande och väldigt framgångsrika entreprenören Bianca Ingrosso. Redan för ett par veckor sedan började hon njuta av sommaren på hemmaplan och unnade sig två veckor i en lyxvilla ute på Värmdö i Stockholm, i sällskap av nära vänner. Där landade prislappen på 150 000 kronor och nu har hon öppnat plånboken igen och valt att spendera mer än dubbla beloppet.

Och med tanke på hur hårt hon arbetar och att det går väldigt bra för henne och hennes företag så är det solklart att hon ska unna sig lite tid tillsammans med sina nära vänner som finns vid hennes sida. I den senaste årsredovisningen för 2020 framgår det att hennes olika bolag kan plocka ut en vinst på drygt 202 miljoner kronor. Bianca tar ut 57 770 994 kronor i utdelning. Hänt har tidigare rapporterat om saker som Bianca köpt för sina miljoner.

Bianca Ingrossos lyxsemester på Mallorca

Efter ett par härliga veckor i Stockholms skärgård har hon nu alltså styrt kosan mot Mallorca. En sak är säker och det är att Bianca håller inte tillbaka på komforten när hon har semester. På hemsidan Mallorca Collection kan man ser att det kostar 192 500 kronor att hyra villan i en vecka. Och enligt Lovisa Worge som är med henne på resan så ska de tillbringa minst två veckor där. Vilket gör att kalaset bör landa på 385 000 kronor.

”Hem de kommande två veckorna”, skriver Lovisa till en bild på sin Instastory.

Allt om Biancas lyxhus på Mallorca

Men för prislappen får man också väldigt mycket! Enligt informationen på hemsidan så är denna otroliga villa på 470 kvadratmeter och ligger i Alaró på Mallorca. Det finns hela sex sovrum som Bianca och hennes medbjudna vänner ska dela på. Och villan kommer även med en hel del härliga faciliteter. Det finns både en pool och en jacuzzi som de kan njuta av, och för den som vill träna finns både en tennis- och basketplan.

Förutom detta så kommer det även en hela andra bekvämligheter med villan, vilket inte är så konstigt med tanke på prislappen. Bland annat så ingår städning 3 gånger i veckan, de får en privat kock som de kan boka när de vill, samt massage, chaufför och hjälp med tvätten.

Vi kan minst sagt säga att de kommer ha det bra under sin semester. Redan nu har Bianca delat med sig av en del bilder från den exklusiva villan. Så här det det ut.

Biancas lyxvilla

Här är poolen där Bianca ska njuta med sina vänner.

Biancas lyxvilla

Den lantliga fasade gör villan väldigt hemtrevlig

De stora fönsterna ger ett jättefint ljusinsläpp.

Och runt omkring villan är det en ljuvlig natur.

Till villan finns även en tennisplan där de kan svettas om dagarna.

För den som inte vill träna så finns det gott om solstolar.

På 470 kvadratmeter finns det även plats med några stora badrum med båda badkar....

Och en enorm dusch.

Den lantliga stilen är genomgående i hela villan.

Och trots att de har tillgång till privat kock så finns det tillräckligt med utrymme för dem att laga mat själva också.

Och gott om utrymmen att umgås på.

Dessutom finns det hela sex sovrum.

LÄS OCKSÅ: GRAVIDLYCKA Nellie Berntsson väntar barn: "Inte planerat"

LÄS OCKSÅ: FÖRÄNDRING Tittarnas glädje över Axel Pilebys nya jobb

SENASTE NYTT!