Nellie Berntsson är gravid – väntar barn med fästmannen Olav

Exklusivt

Influencern och ryttaren Nellie Berntsson, 20, är gravid med fästmannen Olav Aklestad. Nu berättar hon för Hänt om bebislyckan.

Nellie Berntsson, 20, är hoppryttare och bloggare och har tidigare medverkat i Det stora hoppet, lett tv-sändningar från Falsterbo och hon hade för några år sedan sin egen tv-serie Jag är Nellie på Youtube. I ung ålder slog hon igenom när hon deltog i SVT:s populära serie Ponnyakuten.

På sin Instagram har Nellie ett av hästvärldens absolut största konton med 376 000 följare.

Sedan ett par år tillbaka har hon varit tillsammans med Olav Aklestad som hon driver ett eget hästföretag med. Men senaste tiden har många följare reagerat på att Olav är den som tävlat mest, och så även på Nellies egna hästar.

Nellie Berntssons första ord om graviditeten

Under måndagen avslöjade Nellie varför, hon är nämligen gravid!

”Varför jag inte rider så mycket längre. Här har ni svaret på det! Vi har en sån spännande tid framför oss. Livets gåva.” Skrev hon under en bild på henne där hon håller om sin gravida mage.

För Hänt berättar Nellie Berntsson att graviditeten inte var planerad, men att den var mer än välkommen.

– Vi hade inte planerat detta men eftersom vi varit tillsammans ett tag så kände vi att händer det så händer det, säger hon.

Så långt gången är Nellie Berntsson

När hon och Olav beräknas bli föräldrar vill hon hålla hemligt för tillfället, men Nellie är så pass långt gången i graviditeten att de hunnit få se en skymt av bebisen som växer i hennes mage.

– Jag vill inte berätta riktigt ännu hur långt gången jag är men jag har hunnit gå på två ultraljud. Vi kommer kunna ta reda på könet på barnet i augusti, förklarar Nellie och fortsätter:

– Vi har en lista på barnnamn och om det blir en kille eller tjej kvittar helt, men vi har några namn på lager, säger hon.

På Instagram har gratulationerna öst in till paret från vänner som Viktor Frisk, Omar Rudberg och Marcelo Pena.

FOTO: Nellie Berntsson/Instagram

Senaste nytt