TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hollywoodfrun Gunilla Persson och dottern Erika lämnar USA

02 aug, 2021 
Mimmi Fouchenette
Gunilla Persson och Erika Persson.
Gunilla Persson och Erika Persson har inte varit på besök i Sverige på två år – men nu avslöjar Gunilla att både hon och dottern kommer att komma hit.
”Det är dags att efter två års frånvaro åka till gamla fosterlandet”, skriver hon på Instagram.
Annons
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksamBrand logo
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksam

Gunilla Persson, 67, och hennes dotter Erika Persson, 19, har sedan flera år tillbaka synts i TV3:s populära program Svenska Hollywoodfruar. Sedan programmet lades ner för två år sedan är både Gunilla och Erika lika aktuella som de var då, men nu med sina sociala medier och Gunillas blogg.

Nu är även Gunilla aktuell med att försöka hitta den stora kärleken och hon låter sina följare vara med på den resan. Först ut var läkaren från Kalifornien med svenskt påbrå och nu senast var det advokaten Dan.

Gunilla och Erika Perssons relation

I Svenska Hollywoodfruar har tittarna fått följa Gunilla, Erika samt Gunillas mamma Iris liv från det lyxiga huset i Kalifornien. Under alla de säsonger de har varit med i har vi fått se en nära mamma- och dotterrelation mellan både Gunilla och Erika men också mellan Gunilla och Iris.

Häromdagen la Gunilla upp flera bilder på Instagram när hon och Erika hade tillbringat dagen tillsammans på stranden i Los Angeles och hon skriver hur tacksam hon är över att få hänga med dottern.

Annons

Härligt att leva vid havet. Erika sätter ut bilder senare. Efter att ha spenderat tid vid havet med Erika känner man sig som en ny människa”, skriver Gunilla på Instagram.

Gunilla Persson berättar om Sverigeresan på Instagram

Varken Gunilla eller Erika har varit i Sverige på två hela år på grund av pandemin men häromdagen gick Hollywoodfrun ut med att de båda två kommer att komma till Sverige inom en snar framtid.

”Erika och jag kanske reser till Sverige i veckan som kommer. Har en del på gång och känner att det är dags att efter två års frånvaro åka till gamla fosterlandet. Vi ses snart”

Många av Gunillas följare visar stor glädje över att Hollywoodfrun snart är tillbaka i hemlandet.

En följare skriver: ”Välkommen hem älskade Gunilla, här i Sverige är du minsann älskad”.

”Ni är så varmt välkomna till Sverige. Som vi saknat er”, skriver en annan följare.

Ett tredje fan skriver: ”Vilken underbar bild på dig vid stranden. Trevligt att du kanske kommer till Sverige”.

FOTO: Instagram

Annons