LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Erika Perssons första ord efter mystiska tystnaden på Instagram

08 jul, 2021 
Mimmi Fouchenette
Erika Persson.
Gunilla Perssons dotter Erika Persson har vuxit upp och ska börja på college till hösten.
Vanligtvis brukar Erika dela med sig av bilder på Instagram men de senaste månaderna har kontot ekat tomt.
I ett nytt inlägg väljer tv-profilens 18-åriga dotter att bryta tystnaden.
Annons
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksamBrand logo
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksam

Gunilla Persson, 62, slog igenom 2010 när hon för första gången medverkade i succéprogrammet Svenska Hollywoodfruar. Hon tog Sverige med storm redan i den första säsongen.

I programmet fick tittarna följa Gunillas lyxiga liv i Hollywood men man fick även följa Gunillas dotter Erika Persson, 18. I första säsongen var Erika endast åtta år gammal men var redan då van vid rampljuset. Hon uppträdde på flera talangtävlingar och spelade till och med in en musikvideo.

Gunilla och Erika tycks ha en oerhört nära relation. På Gunillas blogg och andra sociala medier delar hon ofta bilder på sin dotter. Trots att de inte har varit med i Svenska Hollywoodfruar sedan 2019 har både Gunilla och Erika hållit sig relevanta genom deras sociala medier-kanaler.

Erika Persson ska börja på college

I år ska Erika fylla 19 år och det innebär college för hennes del. Gunilla har berättat att Erika har kommit in på ett högpresterande universitet och att hon åker redan i början av augusti.

Annons

Gunilla Persson tycker det känns tufft att Erika är vuxen nu och ska flytta hemifrån, men hon gläds åt att det endast är en kort bilresa från varandra.

– Så hon ska bo där på sitt college, men det är bara 1,5 timmes bilfärd härifrån, har Gunilla tidigare sagt i en intervju med Hänt.

Erikas första inlägg på Instagram på några månader

Trots att Erika inte har börjat på college ännu har hon varit väldigt inaktiv på sociala medier de senaste månaderna. Erika har annars varit väldigt aktiv på sitt Instagram-konto, där hon har nästan 60 000 följare. Erika brukar dela bilder ur hennes liv regelbundet men sedan ett inlägg för tre månader sedan har det ekat tomt.

Nu väljer Erika Persson äntligen att bryta tystnaden om delar med sig av en ny bild på sig själv på Instagram.

Till bilden skriver hon: ”Länge sedan vi sågs”.

I kommentarsfältet är det många följare som är glada över hennes comeback på Instagram. Många hyllar också bilden som Erika har lagt upp.

”Wow så vacker”, skriver en person i kommentarsfältet.

”Otroligt fin”, hälsar en annan.

Erika har dock inte kommenterat anledningen till sitt mystiska försvinnande på Instagram. Vi på Hänt är i alla fall glada över att Erika Persson är tillbaka!

FOTO: Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons