TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Gunilla Perssons första bild på sin dejt – orden om nya mannen: "Läkare"

26 jul, 2021 
Gunilla Persson visar upp dejten
Gunilla Persson är på jakt efter kärleken. Detta visar hon upp på sociala medier där hon beslutat att visa upp sina ”kandidater” som hon beskriver det.
”Här är en bild på en dating-kandidat som var på besök idag”, skriver hon och visar upp mannen.
Annons
Fem saker du inte visste om Gunilla PerssonBrand logo
Fem saker du inte visste om Gunilla Persson

Gunilla Persson tog alla med storm när hon gjorde entré i programmet Svenska Hollywoodfruar. Där har hon bjudit på alltifrån drama till tårar och skratt. Tillsammans bor hon fortsatt med sin dotter Erika Persson och mamma Iris i Kalifornien i USA precis som vi fick se i serien.

Men nu kommer tv-profilen med ett nytt kärleksbesked – hon är nämligen på jakt efter den stora kärleken och väljer att dela med sig av det hela på sociala medier.

Gunilla Perssons nya dejtingplan – visar upp ”kandidaterna”

Gunilla beskriver sina olika dejter som kandidater och har planer på att visa upp samtliga på sociala medier. Hon berättar även att hon vill att följarna ska säga vad de tycker om de olika männen.

Till bilden beskriver hon sin dejt: ”Här är en bild på en dating kandidat som var på besök idag, en läkare från norra Kalifornien, en svensk ättling med svenskt namn. Och jag kommer att sätta ut en hel del bilder på olika kandidater för jag tycker det är så roligt. Ni får säga vad ni tycker”.

Annons

Hon fortsätter:

”Jag går naturligtvis inte bara efter utseendet, men det är väl ändå en viktig ingrediens eftersom man ska vila ögonen på människan resten av livet. Sista bilden är på den största blomkruka jag sett i mitt liv. Den hade varit bra att ha i trädgården här, jag älskar ju mina många blomkrukor, frågan är bara hur man får ner den. Med lyftkran kanske.”

Erika Persson flyttar hemifrån – Gunillas ord om flytten

Gunilla är förutom att vara på jakt efter kärleken mycket engagerad i dottern Erikas liv. Nu är Erika vuxen och ska flytta ifrån mamma Gunilla, i en tidigare intervju med Hänt berättade tv-profilen att hon ska börja studera.

– Hon har kommit in i ett mycket, mycket svårt college. Det är bara 14 procent som kommer in av de som söker, berättade Gunilla följt av:

– Så hon ska bo där på sitt college, men det är bara 1,5 timmes bilfärd härifrån.

Gunilla uttryckte att det både är roligt och tråkigt att Erika flyttar.

Annons

– Det kommer bli okej och hon kommer ju alltid komma hem för hon saknar ju sina djur och mig och sin mormor. Så det kommer fungera tror jag. Jag menar man måste ju acceptera att ett barn blir stort. Men det är ju en omställning.

Erika flyttar redan i slutet av augusti men vem vet kanske en ny livskamrat flyttar in hos Gunilla inom snar framtid!

FOTO: Instagram / Naina Helén Jåma / TT

Annons