ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gunilla Persson i storbråk på sjukhuset – polis tillkallades efter tv-fruns utbrott

22 jul, 2021 
AvJohanna Alm
Gunilla Persson
Gunilla Persson har haft det tufft den senaste tiden då mamma Iris Perssons hälsa försämrats och förflyttats tillbaka till sjukhuset. Tidigare har Hollywood-frun stött på problem med vårdpersonalen. I en intervju med Hänt berättar hon om den nya händelsen med personalen på sjukhuset som slutade med att vakter tillkallades.
Annons
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksamBrand logo
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksam

Sedan tio år tillbaka vårdar Gunilla Persson, 62, tillsammans med dottern Erika Persson, 18, sin mamma Iris, 95, i hemmet. Men tidigare i år fick Hollywoodfruns mamma förflyttas till sjukhus och har varit där sedan dess.

Under våren fyllde Gunillas mamma Iris 95 år och i en intervju med Hänt berättade Hollywood-frun då att mammans födelsedag är värd att firas på många olika sätt. Inte bara har Iris levt ett långt och värdefullt liv, hennes födelsedag är även en viktig milstolpe för familjen.

– Jag räddade mamma från en säker död för exakt tio år sedan. Jag tog ut henne ur demensboendet på mammas 85:e födelsedag den 18 februari 2011. Det i sig själv måste firas därför att tio år senare, trots att hon är gravt dement, så lever hon fortfarande och skiner ofta som en sol när hon ser på mig, berättade Gunilla för Hänt.

Tidigare har Gunilla ställt sig kritisk till vårdpersonalen

I reality-serien Svenska Hollywoodfruar har tittarna fått se Gunilla när hon vårdar sin mamma i hemmet. Under årens lopp har hon haft en del vårdgivare på plats, men flera av dem har avskedats med omedelbar verkan.

Annons

Gunilla ska då ha sett brister i deras vård och nyligen var det en som somnade istället för att ge Iris den vård hon behöver.

När Iris nyligen lades in på sjukhus fortsatte dessvärre den bristfälliga vården, något som givetvis gjorde Gunilla rejält upprörd. Och nu har Gunilla även stött på problem med annan personal på sjukhuset.

Senaste sjukhusbesöket slutade med att polis fick tillkallas

sin blogg skriver Gunilla om besöket som slutade med att vakter fick tillkallas. Nu berättar hon för Hänt om händelsen:

– Jag skulle besöka mamma tillsammans med min hund Scooby som jag alltid har med mig. Det är besökstider dygnet runt och jag har även betalat för att ha en vårdgivare runt mamma hela tiden eftersom jag inte kan tänka tanken på att hon ska ligga där själv. Men när jag skulle besöka henne och även passa på att träffa den nya vårdgivaren på samma gång så var vakten i receptionen väldigt otrevlig, berättar Gunilla och fortsätter:

Annons

– Ibland träffar man väldigt elaka människor och det har jag väldigt svårt för. Om någon är medvetet elak.

Vakten gav Gunilla instruktioner om att sätta sig ner och vänta på att han skulle ringa upp till rummet, men där fick han inget svar. Och enligt reglerna får bara en person vara på rummet samtidigt som vårdtagaren.

– Jag fick ett pass att komma in i kafeterian, men den hade stängt för mat så jag gick till en affär istället och kom tillbaka efter 10 minuter. Vakten tvingade mig, trots att jag nyss varit framför honom och fått ett pass till kafeterian, att stå i kö. Då fick jag nog och kallade vakten för skitstövel, berättar Gunilla.

Polis och vakter tillkallades och Gunilla fick be om ursäkt till vakten.

– Polisen sa att jag inte skulle få gå upp till mammas rum och då bad jag om ursäkt till vakten för att jag kallade honom ett elakt ord, men att jag verkligen behövde komma upp till rummet för att hämta min hund. Till slut sa jag att jag kommer lämna sjukhuset bara jag får min hund, och han bits om inte jag hämtar honom så då lät de mig gå upp till mammas rum.

Annons

Konflikten tog trots det inte slut. Polisen hade sagt till Gunilla att hon bara fick vara där i en minut, men tv-profilens besök hos Iris blev längre än så då mor och dotter passade på att be en bön tillsammans för Iris tillfrisknande.

– Jag bad till Gud tillsammans med mamma om att hon skulle bli bra, och polisen stod bakom och stressade mig. Mitt i en bön!

Det hela slutade med att Gunilla, i sällskap med hunden Scooby, lämnade sjukhuset frivilligt.

FOTO: Gunilla Persson/Instagram

Annons