TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hanna Hedlunds framtidsdröm efter skilsmässan med Martin Stenmarck

19 jul, 2021 
AvJohanna Alm
Hanna Hedlunds liv efter Martin Stenmarck
Efter skilsmässan från Martin Stenmarck har Hanna Hedlund frekvent uppdaterat sina sociala medier med semesterbilder från landstället i Hälsingland och soliga Grekland. Nu delar hon med sig av sin nya framtidsdröm.
Annons
Allt du vill veta om Hanna Hedlunds succékarriärBrand logo
Allt du vill veta om Hanna Hedlunds succékarriär

Hanna Hedlund, 46, har en lång karriär av sång- och musikalframträdanden. Hon fick sitt stora genombrott år 2000 då hon tävlade med bidraget Anropar försvunnen i Melodifestivalen. De senaste åren har hon spelat i Pernilla Wahlgrens succéföreställningar Kort, glad och tacksam och uppföljaren Hybris.

I juni tidigare i år meddelade Martin Stenmarck och Hanna Hedlund att de valt att gå skilda vägar efter 23 år tillsammans. På Instagram delade de med sig om uppbrottet.

Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv.”, skrev de.

Efter skilsmässan har Hanna aktivt delat med sig av sina resor på sociala medier, både till huset i Hälsingland och Grekland. Något som följarna reagerade starkt på i förra veckan:

Annons

”Alldeles för tidigt att åka utomlands, vet ju inte hur mycket c-19 som finns där”, skriver en person i en kommentar.

”Gött! ta hem lite deltamutationer av covid-19 viruset så sjukvården får nåt att göra!”, hälsar en annan.

Trots den hårda kritiken från följarna har artisten fortsatt uppdatera sina sociala medier från solsäkra Grekland där hon befunnit sig den senaste veckan tillsammans med väninnan Kajsa Ernst, 58. Med bilder på fina vyer, selfies och pittoreska stengator ser det ut som den folkkäre artisten återhämtar sig väl efter skilsmässan från Martin.

Hanna Hedlunds framtidsdröm efter skilsmässan

På sin Instagram delar hon nu med sig av en bild där hon står och poserar framför en affisch av Meryl Streep som spelar Donna Sheridan i Mamma Mia. Under bilden skriver hon:

”Framför drömroll och favoritskådis! Sing-Along-bion var tyvärr inte öppen men Skiathos var en underbar ö och Skopoles.”

Annons

Kommentarsfältet fylldes snabbt med hejarop om hur bra hon hade passat i rollen som Donna Sheridan i Mamma Mia:

”Du är självskriven till den rollen om dom nån gång gör en svensk version”, skriver en följare.

”Åååh härligt! En favorit film å favorit skådis på en till synes ljuvlig plats", fortsätter en annan.

FOTO: Hanna Hedlund/Instagram, Karin Törnblom/TT,

Annons