Tittarnas kritik efter inslaget med doktor Mikael Sandström i BingoLotto

Doktor Mikael är ett välkänt ansikte för TV4-tittarna och därför var det ingen större chock när han plötsligt dök upp i Bingolotto. Däremot verkar tittarna inte riktigt förstå syftet.
”Passade inte in”, skriver en tittare.
Slå på ljud

När det stod klart att det skulle bli en sommar med Bingolotto i tv-rutan var det många som jublade över den glada nyheten. Det skulle även visa sig bli en hel del förändringar.

Den största förändringen är att programledarna Lotta Engberg, 58, och Stefan Odelberg, 47, är utbytta. Under sommaren är det alltså Casper Janebrink, 51, och Agneta Sjödin, 53, som hoppar in i deras ställe.

En annan stor förändring är att doktor Mikael Sandström, 63, kommer ta plats i programmet. I premiäravsnittet var han därför givetvis på plats!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

ONDSKA Sex-barnsmamman Sarah, 34, mördade sina två små pojkar

Därför är doktor Mikael med i Bingolotto sommarkväll

Tv-doktorns uppgift i programmet är att på ett lite skämtsamt sätt prata om sommarens plågor.

– Vi kommer ta upp ämnen som man alltid pratar om på sommaren. Så som väder, vad man ska äta, men också ”sommarplågor” i form av till exempel insektsbett. Då landade vi i Mikael som är en stark profil men också sambo med en av våra programledare. Så det blev ganska logiskt att fråga honom, sa ansvarige Mikael Kjellström då.

Soldoktorn kommer vara med under tre program av Sommarbingot och eftersom han var med i premären så är det nu bara två gånger till som han kommer dyka upp i t-rutan. Doktor Mikael har tidigare avslöjat några ämnen som han kommer prata om.

– Det kommer också bli en del lustiga anekdoter om patientfall som har slutat väl, sa han då.

Kritiken mot doktor Mikael efter premiären

Efter premiäravsnittet var det dock några tittare som hade ett och annat att säga om doktor Mikaels insats. Många förstod nämligen inte riktigt syftet med hans närvaro i programmet.

”Casper kunde försöka vara tystare under spelets gång. Sen förstår jag inte varför doktor Mikael skulle dit.”, skrev en tittare.

”Mikael passade inte in där. Det är väl Lotta som ville det.”, skriver en annan.

Bingolotto sommarkväll

Agneta Sjödin och Casper Janebrink leder Bingolotto sommarkväll.

Foto: TV4

Tittarna tror nu att det är Lotta som har ett finger med i spelet som rör doktor Mikaels medverkan. Den teorin bryter ju dock mot vad ansvarige Mikael Kjellström har sagt om beslutet att ta med tv-doktorn i programmet.

”De jobbar ju skift han och Lotta. Nu e det la Mikael som skall dra in stålarna så att han och Lotta har råd med sitt boende, kontentan "MER REKLAM"”, skriver en tittare skämtsamt.

Idag är Lotta och Mikael sambos och de bor i en stor villa på 12 rum utanför Göteborg. Innan det gemensamma husköpet hade de båda ett stort kapital att gå in med, tack vare de tidigare lyckade boendeaffärerna.

Hänt har tidigare rapporterat om parets ekonomi, och i den framgår det tydligt att det går ingen som helst nöd på varken Lotta eller Mikael.

LÄS OCKSÅ: ÄKTA Julias starka ord efter upptäkten med Samir

LÄS OCKSÅ: OTÄCKT Pernilla om inbrottet i hemmet – ovärderligt stöldgods

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!