Julia Sundquist om upptäckten i relationen med Samir Badran

Samir Badran friade till sin stora kärlek Julia Sundquist under en direktsändning av Talang. Sedan dess har de varit oskiljaktiga och nu kan Julia visa upp ett tecken på äkta kärlek mellan paret.
”Om inte det är äkta kärlek”, skriver hon på Instagram.
Slå på ljud

Samir Badran, 31, och flickvännen Julia Sundquist, 23, har varit ett par i flera år och sedan nästan två år tillbaka kan de även titulera sig som ett förlovat par.

Det var under en direktsändning av Talang förra året som Samir plötsligt gick fram till Julia, som satt i publiken. Julia kunde knappt tro sina ögon när hennes pojkvän gick ner på knä framför henne mitt framför massa tv-tittare.

Givetvis blev det ett "ja" från Julia och hon kastade sig in i Samirs armar. Sedan dess har mycket hänt för paret.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

TECKEN Därför tog det slut mellan Filip och Peg

Julia om bröllopsplanerna med Samir

Bland annat har de börjat planera ett bröllop, som de har behövt skjuta upp på grund av corona-restriktionerna. Däremot är de fullkomligt överens om hur bröllopet ska gå till.

– Det ska i alla fall inte vara något nyktert bröllop, det går fet bort för mig. Man ska också mixa personer, så att man inte sitter med dem man brukar sitta med. Och inga tråkiga lekar. Vi vill och ha mycket show på vårt bröllop, har Julia tidigare förklarat.

Något annat som hänt för paret är att Samir snart är klar med sin mäklarutbildning och i höst börjar han jobba på den kändistäta mäklarfirman Unik Fastighetsförmedling. Något som kännetecknar företaget är att de gärna firar försäljningarna genom att ringa i deras traditionsenliga "säljklocka".

I och med att Samirs nya jobb ligger i Stockholm blir det nu alltså nödvändigt att helt enkelt styra flyttlasset dit. När Hänt pratade med Julia om flytten berättade hon att lägenheten i Linköping då låg ute för försäljning.

”Vi ska sälja våran lägenhet i Linköping för att bege oss till Stockholm igen. Man kan säga att vi har tagit 1,5 år i Linköping för att sänka tempot i våra liv lite och stressa ner samt plugga som vi båda gör och har gjort här. Nu är vi redo för Stockholm igen!”, förklarade hon då för Hänt.

Julias starka ord om kärleken till Samir

Den senaste tiden har paret befunnit sig i Spanien, ett resmål som de faktiskt gärna återkommer till. Nu är de dock hemma på svensk mark igen och nu kan Julia visa upp en bild som beskriver den äkta kärleken mellan turturduvorna.

”Han håller min hand så hårt när han sover. Om inte det är äkta kärlek så vet jag inte vad som är det.”, skriver hon och visar upp Samirs hand som kramar hennes hårt.

Julia Sundqust Instagram

Julias starka ord om Samir.

Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: BILD Carin da Silvas stora lycka – visar upp nytillskottet i familjen

LÄS OCKSÅ: HEMLIGT LIV Så lever Lasse Berghagens fru Eva

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Instagram

SENASTE NYTT!