Lasse Berghagens fru Eva – hemliga livet

Lasse Berghagen och hustrun Eva

Trots att Lasse Berghagen har levt ett liv framför rampljuset så har hans fru, sedan 45 år tillbaka, Eva Berghagen valt att leva ett liv utanför offentlighetens ljus.

Den folkära artisten och programledaren Lasse Berghagen, 76, och frun Eva Berghagen, 69, firade 45 år som gifta i juni och kärleken mellan de båda verkar spira på som aldrig förr.

Lasse var tidigare tillsammans med artisten Barbro "Lill-Babs" Svensson och de fick också dottern Malin Berghagen, 55. Men efter tre år gick de tillslut skilda vägar.

Därefter träffade han sin nuvarande fru Eva Berghagen och deras relation har hållit desto längre, Eva och Lasse Berghagen firade nämligen 45-års jubileum förra månaden. Tillsammans har paret dottern Maria Berghagen, 45.

Lasse har tidigare berättat hur han och Eva håller kärleken vid liv

Att hålla en så pass lång kärleksrelation vid liv är en konst i sig. Lasse har tidigare förklarat hur han och hustrun håller lågan vid liv:

– Det går inte att säga vad man ska göra. Det där är någonting som vi har tillsammans, en ömhet en kärleksfull känsla för varandra. Vi bråkar väl också, vi går ju inte omkring på något moln hela tiden, men vi har varit förskonade från större problem, säger Lasse Berghagen.

BILDER Måns visar upp lyxiga sommarstället efter renoveringen

– Det är svårt att hitta just ord på hur man vårdar ett äktenskap, men man håller ihop i vått och torrt och älskar i nöd och lust. Eva har betytt oerhört mycket för mig och hon har varit mitt ständiga bollplank. Jag hade en sådan tur som träffade henne, hSar Lasse sagt tidigare.

Lasse Berghagen tillsammans med frun Eva Berghagen. Foto: Hans Shimoda/TT

Eva Berghagen håller sig bakom rampljuset

Trots att Lasse är en av vår tids mest folkkäre artist med låtar som Stockholm i mitt hjärta, En kväll i juni och Teddybjörnen Fredriksson så har Eva Berghagen valt att leva ett liv utanför rampljuset.

Eva och Lasse jobbar tillsammans med Lasses bolag där Eva sköter förfrågningar och bokningar. Lasse har tidigare aldrig haft något management men förklarar att Evas hjälp i bolaget har betytt mycket för kärleken.

– Eva har under alla år skött den viktiga markservicen, både i hemmet och på jobbet, vilket har medfört att jag aldrig behövt anlita en manager. Vi är helt enkelt ett oslagbart team, dygnet runt! Berättade Lasse då.

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund lämnar Stockholm efter skilsmässan från Martin Stenmarck

LÄS OCKSÅ: Amelia Adamos två barn har vuxit upp – det gör Filip och Alexander idag

FOTO: Karin Törnblom/TT, Cecilia Liljeton, Hans Shimoda/TT