Pernilla Wahlgren har haft inbrott i hemmet – berättar själv om rånet

Pernilla Wahlgren

I tre veckor har Pernilla Wahlgrens hus på Lidingö stått tomt. Detta har nu resulterat i att hon fått inbrott. Nu berättar hon om tjuven som dessutom fångades på film.

Pernilla Wahlgren kan titulera sig som husägare till både det gröna huset på Lidingö och till hennes rosa hus Casa Rosa i Marbella. Om ett år står även hennes nya vita hus klart. Det egen-designade lyxhuset har faktiskt redan fått ett namn – nämligen Villa Nilla!

De senaste tre veckorna har Pernilla befunnit sig i Casa Rosa. Till en början fick hon sällskap av sonen Theo, och när han gav sig av på egna äventyr fick han en avbytare i form av Pernillas väninna Jennifer.

Men nu är alltså pojkvännen Christian Bauer äntligen på plats och lyckan är total mellan turturduvorna. Att Christian kommer först nu har faktiskt en helt förklarlig anledning. I podden Wahlgren & Wistam berättar Pernilla nu om anledningen.

– Christian har semestrat med sina barn, han har två döttrar, så han har haft egentid med dem. Och jag har ju varit här och haft egentid med Theo, förklarar Pernilla.

BILD Carins stora lycka – visar upp nytillskottet i familjen

Pernillas läskiga händelse i hemmet – fått inbrott

Nu när Christian är på plats i Marbella kan man se att det strålar om Pernilla. Men däremot är det inte bara frid och fröjd för tv-profilen. Nu när huset på Lidingö stått tomt i tre veckor har hon nämligen råkat ut för ett inbrott.

– Men tyvärr så har det hänt en tråkig sak hemma i Sverige när jag har varit här, som är jättesjuk. Jag blev uppringd mitt i natten av Securitas som säger att jag har inbrott i mitt hem. De ser på kameran att han är kvar i huset, förklarar Pernilla och fortsätter:

– Så fort han kom in så hade ju larmet gått och de var där så snabbt, polis och vakter och jag har ju kameror överallt, så jag har ju sett det.

I podden berättar Pernilla att hon egentligen inte har så mycket saker av värde som kan vara attraktivt att stjäla. Hon har till exempel ingen dyr konst eller dyra smycken och klockor. Därför blev sakerna som tjuven stal jobbigare, för de går inte att ersätta.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det här stal tjuven från Pernilla

Faktum är att stöldgodset kommer vara i princip omöjligt för Pernilla att ersätta, så länge hon inte hittar de ute för försäljning på nätet exempelvis.

– Vet du vad han stal av mig? Alla mina guldskivor.

– Jag hade tre guldskivor på en vägg och en annan på en annan. Jag tror att det var fyra guldskivor, så att det är ju minnen.

Varken Pernilla eller Sofia Wistam tror dessvärre inte att det är möjligt för henne att få tillbaka stöldgodset. Men Pernilla kommer ändå med en uppmaning till följarna.

– Det klart att det är jättetråkigt, för det är minnen som inte går att få tillbaka. Men då vet ni det alla fans, om det säljs guldskivor på mig på Tradera eller Blocket så är det inte jag.

LÄS OCKSÅ: VUXIT UPP Så ser Izabella Scorupcos två barn ut idag

LÄS OCKSÅ: HEMLIGT LIV Så lever Lasse Berghagens fru Eva

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, Discovery+

SENASTE NYTT!