Izabella Scorupcos barn har vuxit upp – så ser Jakob och Julia ut idag

Izabella Scorupcos barn

Izabella Scorupco blev världskänd efter sin roll som Bondbrud i filmen Golden eye.
Hon är sedan dess bosatt i Los Angeles och har idag två vuxna barn.
Så här ser Jakob och Julia ut idag!

Izabella Scorupco, 51 är skådespelaren, fotomodellen och sångerskan som debuterade som 18-åring i Staffan Hildebrands Ingen kan älska som vi. Senare blev hon världsberömd med sin roll som Bondbrud i filmen Goldeneye där hon spelade mot Pierce Brosnan. Nu är hon bosatt i Los Angeles och har dessutom två barn, som idag har vuxit upp.

BAKSLAGET Gunillas ord om mamma Iris hälsotillstånd

Izabella Scorupcos dotter Julia

I samband med genombrottet i James Bond-filmen hittade Izabella kärleken i den polska professionella ishockeyspelaren Mariusz Czerkawski. Ett år senare fick de dottern Julia. Det forna paret gick skilda vägar ett år efter dotterns födsel.

Ex-maken har tidigare uttalat sig om vad som gick snett i äktenskapet och hur relationen till Izabella Scorupco och Julia har blivit efter skilsmässan.

– Vi hade ju våra egna grejer. Jag spelade hockey och hon spelade in filmer och ofta bodde vi tusentals kilometer ifrån varandra. Det var svårt att hålla ihop då. Vi kom överens om att gå skilda vägar och jag är verkligen glad över att vi har en så bra relation i dag, har Mariusz Czerkawski tidigare berättat för Expressen.

Scorupcos delade vårdnad efter femtonåriga äktenskapet

Fem år efter skilsmässan från Mariusz blev Izabella förälskad i filmpressagenten Jefferey Raymond. Paret gifte sig och fick samma år sonen Jakob.

Men efter 15 år tillsammans valde de att gå skilda vägar. Izabella har tidigare berättat om den tuffa tiden efter skilsmässan från Jefferey och om den delade vårdnaden om sonen.

– De senaste två åren har varit jobbiga. Jag fick för mig att tiden efter separationen skulle bli början på ett nytt liv och tänkte: ”Okej, nu ska jag göra det här och det här?” Men det blev inte så. Istället hamnade jag i en situation med delad vårdnad om ett barn, vilket har varit tufft, berättade Izabella för Amelia 2017.

Izabella Scorupcos familjelycka efter skilsmässan

2019 gifte sig Izabella med entreprenören Karl Rosengren som hon har visat upp den stora kärlekslyckan med flera gånger. Även dottern Julia har kommenterat mammans kärlek på Instagram:

”Min mamma förtjänar allt i världen, tack Karl för att du ger henne det. Älskar er båda två”, skrev hon då.

Izabella Scorupco tillsammans med maken Karl Rosengren

Izabella Scorupcos barn idag

Nu har Izabellas barn vuxit upp och bor i Los Angeles tillsammans henne. Dottern Julia Scorupco, som har över 30 000 följare på Instagram, är idag 23 år gammal.

Sonen Jakob Scorupco är 17 år gammal och har valt att satsa på amerikansk fotboll. Så här ser han ut!

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

LÄS MER: Fredrik Eklunds nya barnbesked med maken

LÄS MER: Bond-skådespelaren Britt Ekland avslöjar vilket skönhetsingrepp hon ångrar mest

FOTO: Claudio Bresciani/TT, Mattias Bardå

SENASTE NYTT!