Bond-skådespelaren Britt Ekland avslöjar vilket skönhetsingrepp hon ångrar mest

Britt Ekland i Bond.

Bond-skådespelerskan Britt Ekland berättar nu om vilket skönhetsingrepp hon ångrar allra mest.
– Det förstörde mitt utseende och mitt ansikte, säger hon till Platinum Magazine.

Svenska skådespelaren och tidigare ”Bond-tjejen” Britt Ekland berättar nu i en intervju med Platinum Magazine att hon ångrar vissa skönhetsingrepp.

Hon säger att hon har "förstört ansiktet" när hon gjorde läppfillers – vad hon beskriver som "det största misstaget i hennes liv". Den svenska skådespelerskan säger i intervjun att hon syftar på ett speciellt tillfälle, då hon skulle utföra ingreppet i Paris.

Britt säger:

– Alla har rätt att välja vad de vill göra. Jag gjorde allt detta på 50-talet men skulle inte överväga att göra det igen. Jag har ingen önskan att se annorlunda ut än hur jag egentligen ser ut.

Han som utförde behandlingen la inte medlet i läpparna, menar Britt, utan runt omkring läpparna och sa att det var ”en ny metod” och med Articol.

KÄRLEK Doktor Mikael visar upp privata videon med Lotta

Expertens svar om skönhetsingreppet

Wendy Lewis, konsult inom kosmetisk kirurgi, säger till Daily Mail att Articol är ett kollagen som på kort tid var populärt att använda vid fillersbehandlingar under 90-talet. Lewis menar på att medlet dock anses som farligt att använda vid skönhetsingrepp idag. Det används sällan, om någonsin, i Storbritannien och det godkändes aldrig för användning i USA.

– Effekterna är permanenta. Idag vill de flesta läkare inte använda det, säger hon till tidningen.

Från filmen MAN WITH THE GOLDEN GUN.

SNAP

Britt Ekland om att bli äldre

När Britt tänker tillbaka på händelsen ångrar hon sig grovt. Hon är nu är nöjd med att åldras och hon vill inte göra skönhetsingrepp för att förhindra det.

– Jag mår bra nu, bättre än jag har gjort på flera år. Att bli äldre händer för alla. Det är meningslöst att klaga på det eller önskar att du skulle kunna ändra det. "Vi går alla i en riktning och det finns inget vi kan göra åt det ”. Det handlar bara om att ta hand om dig själv på din resa.

I 20 år genomgick Britt 'obehagligt smärtsamma' injektioner i ett försök att få bort medlet Articol, som hon inte alls blivit nöjd med.

Britt gick senare till en annan läkare för att "ta ut det hela".

– Det förstörde mitt utseende och förstörde mitt ansikte. Det var det största misstaget i mitt liv. När jag tittar på gamla fotografier av mig själv innan jag fick det gjort såg jag väldigt bra ut. Jag kan se det nu, men jag kunde inte se det då.

Förra året i showen Good Morning Britain avslöjade Britt hur hon tänkte när hon slutade med skönhetsingrepp.

– Det kommer inte att ge mig fler roller och jag kommer inte se bättre ut. Det här är vem jag är och folk måste acceptera det. Jag har accepterat det, du accepterar det!

Den svenska stjärnan är känd för att vara Bond-tjejen Mary Goodnight i 1974-filmen The Man with the Golden Gun tillsammans med Roger Moore.

LÄS OCKSÅ: Starka reaktioner efter Marie Serneholts nya bild på tvillingarna

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöw i tårar efter händelsen med sonen Albert